Tehnički kutak > Tuning skutera

Gilera Runner 50 Setup!

<< < (4/7) > >>

Nedim92:
I samo bih jos da pitam za diznu, koja bi mi odgovarala i za valjicice koliko grama?

runner22:
sta ce ti gljiva stavi neki bolji spuh i grmit ces svakako,ali ako ces serijsko kvacilo onda žute ako ces neko sportsko onda imas vec drugacije to vidi sa nekim tko ima sportsko već nek ti pomogne,karb 17.5 ti je dovoljan sasvim diznu i iglu sam ti rekao gore pa traži kako ide najbolje i smjesa jel valja,a valjcice u multivar probaj više dok ne ustimas neki stave 4.7 neki 6.1 zavisi sve jbg to moras sam sam viditi  :)

walkay:
Radilicu uzmi BGM evolution, super je, RMS kvacilo nemoj uzeti ni slucajno veliko sranje, znam iz iskustva... bolje nabavi serijski za Piaggio ako ti je stari u banani i stavi Malossi zute federe, eventualno Malossi Fly ili Delta!

runner22:
potpis na serijsko rms je go#no a žute eto stavi i gas a nije to neki kit neznam ni ja da ti treba kvacilo bolje tu lovu uloži za nesta drugo kevlar remen,centralnu ili tako nešta  :icon_thumright:

Nedim92:

--- Citat: walkay - 08 Svibanj, 2012, 15:01:05 ---Radilicu uzmi BGM evolution, super je, RMS kvacilo nemoj uzeti ni slucajno veliko sranje, znam iz iskustva... bolje nabavi serijski za Piaggio ako ti je stari u banani i stavi Malossi zute federe, eventualno Malossi Fly ili Delta!w

--- Kraj citata ---

Nista onda cu serijsko kvacilo ostavit, mislio sam ga mijenjati zbog starosti skutera i predjenih kilometara, al prvo cu pogledat kakvo je, ako bude uredu kao sto si reko stavim mu zute i gotovo :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju