Tehnički kutak > Tuning skutera
ko se boji zaribvanja još .....
neuromaniac:
evo maloprije sam pregledo radilicu i nema lufta na letećem ležaju ali ipak bi ga promjenio ali neznam tko to radi i tko balansira radilice ako je to uopće moguće
danc00:
--- Citat: dhorvat - 07 Svibanj, 2012, 16:38:37 ---Jel se sjeća ko "servisa" na mom aeroxu? Mislim da je SlowRider jednom nabacio dobar komentar:
http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,15369.msg244159.html#msg244159
--- Kraj citata ---
Haha, da je to rekel neko drugi ajde, ali Slow...on je više mislil na 500km, pa su mu se omakle ove nule!
giannelli:
--- Citat: neuromaniac - 07 Svibanj, 2012, 19:33:44 ---evo maloprije sam pregledo radilicu i nema lufta na letećem ležaju ali ipak bi ga promjenio ali neznam tko to radi i tko balansira radilice ako je to uopće moguće
--- Kraj citata ---
Moto giba, svaki bolji servis zna za njega. Ja sam kod njega mjenjao iglicasti na malossi radilici, izaslo me 300kn sa balansiranjem. Ima od toga dvije godine i dan danas je vozim na nrgu. Ali nema potrebe to radit ako nema lufta, meni je bolcna na klipnjaci izgledala kao taj tvoj od klipa.
dhorvat:
--- Citat: giannelli - 07 Svibanj, 2012, 21:41:23 ---Moto giba, svaki bolji servis zna za njega. Ja sam kod njega mjenjao iglicasti na malossi radilici, izaslo me 300kn sa balansiranjem. Ima od toga dvije godine i dan danas je vozim na nrgu. Ali nema potrebe to radit ako nema lufta, meni je bolcna na klipnjaci izgledala kao taj tvoj od klipa.
--- Kraj citata ---
Potvrđujem ovo za Gibu, on je gore u Bukovečkoj ak se ne varam, isprešava/uprešava radilice i balansira strojno. :icon_thumright: Mislim da mu možeš i svoj ležaj dofurat ak ga imaš :laughing7:
--- Citat: danc00 - 07 Svibanj, 2012, 19:53:45 ---Haha, da je to rekel neko drugi ajde, ali Slow...on je više mislil na 500km, pa su mu se omakle ove nule!
--- Kraj citata ---
Vjeruj mi da kad je to Slow reko onda znaš kak je ta mašina vozila. :toothy3: On se nije mogo načudit tom aeroxu :toothy12:
neuromaniac:
evo ja nabro nekih novaca pa sad ovaj tjedan krećem u sastavljanje :icon_biggrin: dakle vraćam sve na serijalu ,
i sad imam jedan problem , na glavi od cilindra ima nekakav odušak za vodu koji je spojen na onu lulicu od vodene pumpe na bloku , pa me sada zanima dali ja mogu tu rupu na glavi zatvoriti jer nema one cjevčice na koju se nabije crijevo što vodi do lulice . Jel to uopće bitno za rad mašine/vodene pumpe?
Ako nisam dobro objasnio recite pa ću uslikat.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju