Tehnički kutak > Garaža

Još jedan Baotian 125

<< < (3/7) > >>

zvonkec_92:
ljepi skuteric..i ljepo se cuje...120 nebu iso samo tak...trebaju tu i drugi zupcanici u getribu ako oces da na 8500okr ide 120...al onda nemas start i dost bu slabiji radi toga.. U svakom slucaju samo naprijed,bas me zanima kak ce to ic...

Alfistic:
Našao sam na ebay-u mjenjač od 180, on je duži.... možda uspijem kupit pa ćemo onda vidjet kud i kako dalje

zvonkec_92:

--- Citat: Alfistic - 14 Svibanj, 2012, 10:45:27 ---Našao sam na ebay-u mjenjač od 180, on je duži.... možda uspijem kupit pa ćemo onda vidjet kud i kako dalje

--- Kraj citata ---
daj pliz link,ja sam svoju u njemackoj kupio.

Alfistic:
Čakovec-Zagreb-Čakovec prosječna potrošnja 2.66L. Trajanje samog putovanja 3,26h u oba smjera. Prijeđeno 224km što daje prosjek od 68km/h, neloše s obzirom da je uračunata i gradska vožnja.  Baotian je zakon :icon_thumright: Ono što prvo sređujem je promjena federa na kvačilu jer mi prerano hvata. Moram stavit tvrđe i bit će osjetno startniji

zvonkec_92:

--- Citat: Alfistic - 27 Svibanj, 2012, 12:03:16 ---Čakovec-Zagreb-Čakovec prosječna potrošnja 2.66L. Trajanje samog putovanja 3,26h u oba smjera. Prijeđeno 224km što daje prosjek od 68km/h, neloše s obzirom da je uračunata i gradska vožnja.  Baotian je zakon :icon_thumright: Ono što prvo sređujem je promjena federa na kvačilu jer mi prerano hvata. Moram stavit tvrđe i bit će osjetno startniji

--- Kraj citata ---
ma nije to ništa za njega.. može on i duplo tolko u jednom danu.. :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju