Sportski kutak > Sve vezano za utrke
sr1 vs zip sp
Muhi:
sam naslov teme kaze: aprilia sr replica (lc '96 god) ili zip SP?
pokrecu se trke kod nas u srbiji a drug ima jednog zipa sp-a nzm da li da menjam pa bih da spremam za trke skutera ali nzm da li da menjam mog sr-a za tog zip-a.ovog mog sr-a sam lepo upicanio sada i registrovao itd nzm da li je pametno da menjam za sp-a.spremao bih jedan od ova dva za sledecu sezonu.
u principu moje pitanje je da li je sr 1 dobar za trke nije nesto ni tezak koliko i izgleda-85kg.da li moze taj sr da bude konkurentan zip-u?u cemu je tacno razlika i zasto jako malo njih ima to voze sr-a bas ovog na trkama?msm da znam da li da menjam ili ne...
radomir.g:
Ako ces zadrzati Apriliu onda odmah na pocetku tuninga moras misliti na kompletan overrange prenos.. Posto Pia ima dosta bolji prenos pa je Zip tu odmah u startu u prednosti.
Muhi:
znam gde su mane i jednom i drugom. :)
nego pitam za savet da menjam ili ne? :P
cvele60:
--- Citat: Muhi - 06 Svibanj, 2012, 19:18:35 ---znam gde su mane i jednom i drugom. :)
nego pitam za savet da menjam ili ne? :P
--- Kraj citata ---
Ako si ozbiljan oko trka- menjaj :icon_thumright: ...mada bi ja zipa uzo i ovako... :icon_biggrin:
Miki-speedy:
Ziiiiiiiiip,ziiiiiin,zin,ziiiiiiiiiiiiiin,ziin :toothy12:
Ja ne znam kako se ljudi ne loze toliko na zipove,ja sam odusevljen njima :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju