Tehnički kutak > Tuning skutera
dihtunzi
gumy:
masu za brtvljenje imaš u huttlerovoj, u bomisu... nekih 20 kuna čubica...
neer:
--- Citat: gumy - 29 Travanj, 2008, 00:03:54 ---masu za brtvljenje imaš u huttlerovoj, u bomisu... nekih 20 kuna čubica...
--- Kraj citata ---
tamo nisam gledao ..nisam ni cuo za tu trgovinu moram otici to kupit hvala puno
Crazy Kuree:
--- Citat: ivanm - 29 Travanj, 2008, 00:03:14 ---može dole bit brtva od kartona 0.5mm..
kojih 1000°C mrtvih, na 1200 se tali željezo, na 600°C se tali aluminij..
diht masa može držat do max 400°C..
--- Kraj citata ---
nemam sad taj silikon da ti slikam imaš te koji drže do 350C i imaš koji drže do 1000C crne boje inače i skuplji je nego ovaj msilim da je tuba oko 50kn :icon_biggrin:
neer:
ma dobro nije 50 kn neka prevelika lova samo da to nabavim i miran sam jer evo razbijam glavu trazeci to ..sve je spremno za sastavljanje a ja nemam brtvi danas dosao kod škosa(prodaju peugeot skutere i ostalo) objasnjavao sam mu pol sata sta trebam a ka sam mu objasnio on mi kaze da nema..a prije 2 -3 tjedna mi supak uvalio krivu brtvu izmedju bloka i cilndra ista je ko moja samo sira ko da je za 100ccm doslo mi da se vratim i hebem im majku..pa sam takav ljut zapalio to sranje od papira za koje sam dao 22kn
Crazy Kuree:
deblja brtva veći sqish manje življi skuter, ja stavim samo silikon izmežu bloka i cilindra i gore na glavi isto tako al u mene je minarelli AC pa tak mi to paše i smijem a da mi sqish ne bude premali... smiješ i taj od 350C kupit isto je al ja više volim kad more više držat, zadovoljniji sam :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju