Tehnički kutak > Garaža
Moj novi RUNNER :))
tkala.rider:
evo da malo pokrenem temu nakon dugo vremena :)...ovako kupljen je polovni malossi sport kit u super stanju bez crtica i sad me zanima koje bi mi rolice najvise odgovarale i koja dizna na ovaj kit kad bi ga montiro...znaci gore je leovince tt, malossi multivar i serijsko kvacilo sa bijelim federcicima....i sta bi jos bilo dobro promjenit da se skuter ustima sa kit-om?? :toothy11:
Johnny iber:
--- Citat: Tomi_ZG - 05 Svibanj, 2012, 12:54:20 ---Lijep je,inače mu crna stoji super
Jedino bi mu ja poskidal sve naljepnice,al to sam ja ;D
--- Kraj citata ---
Eto ga na tek je dobio motor i odma da ide nesto po njemu radit.... ne valja to!!! :angry7: :icon_biggrin:
Odlican je nema sta da se kaze.
:notworthy:
tkala.rider:
--- Citat: Johnny iber - 19 Kolovoz, 2012, 17:00:46 ---
--- Citat: Tomi_ZG - 05 Svibanj, 2012, 12:54:20 ---Lijep je,inače mu crna stoji super
Jedino bi mu ja poskidal sve naljepnice,al to sam ja ;D
--- Kraj citata ---
Eto ga na tek je dobio motor i odma da ide nesto po njemu radit.... ne valja to!!! :angry7: :icon_biggrin:
Odlican je nema sta da se kaze.
:notworthy:
--- Kraj citata ---
a nije bas odma...imam ga vec 4 mj i vec mi je dosadilo pa hocu nes jace slozit :toothy12:
tkala.rider:
molio bi POMOC HITNO!!!
nabavio sam sve djelove za sklamapnje kit-a sto mi treba ali problem je sto prvi put to radim pa ako ima nekakve slike ili video da vidim kako bi se to sve trebalo slagat, ozracivat i slicno....zato molim pomoc ako ima nesto sto bi mi moglo pomoc da mi kazete. Hvala unaprijed!
marko_rox:
ako neznas daj nekom ko zna da ti pokaze pa onda ti poslije sam slazi :icon_thumright:
btw lijepi je runner :drunken_smilie:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju