Ostalo > Foto, video, music...
ne znam za vas, ali ja....
mhr-team:
to je u ratno doba bilo... ne znam točno na kojem programu sam gledao, jer bio sam premlad, ali mislim da je nešto tipa kabel 1 ili vox ali nisam ziher ;D
tada sam živio u njemačkoj i ta serija mi je bila ono, tj taj auto KIT ;D
znači lud bio za njim ;D
da, to je napravljeno za potrebe serije, ali de ti djetetu od 4-5 godina objasni da je to za seriju i da taj auto u stvarnosti ne može skakati i što je najbitnije da ne može pričati da vozačem ;D
Grale:
--- Citat: mhr-team - 04 Svibanj, 2012, 21:25:11 --- ali de ti djetetu od 4-5 godina objasni da je to za seriju i da taj auto u stvarnosti ne može skakati i što je najbitnije da ne može pričati da vozačem ;D
--- Kraj citata ---
jel to još uvijek misliš? :toothy12: :toothy12: :toothy12:
mhr-team:
--- Citat: Grale - 04 Svibanj, 2012, 21:33:19 ---jel to još uvijek misliš? :toothy12: :toothy12: :toothy12:
--- Kraj citata ---
pa naravno da, DAAAAAAAAAA :laughing7:
andy:
E baš danas sam se sjetio igrice Knight Rider kak sam to igrao dok sam imao nekih 13, 14 godina :headbang:
enel:
Volio i uzivao gledati Knight Rider :toothy9:
Kao i Anto bio u Njemackoj pa sam tamo gledao i moje tadasnje fantazije su bile samo ovaj auto, nista drugo :icon_biggrin:
Sjecam se da sam mjesecima ganjao bilo koju epizodu u kojoj ce David pritsnuti onaj carobni gumb a Kit dobije one prejebene spojlere i hu ha aparate i onda ide 274932 na sat :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju