Općenito > Propisi
TABLICA
Punisher:
--- Citat: filiplatinovicz - 07 Prosinac, 2006, 00:45:48 ---trebalo bi propisat da skuteri za vrijeme vožnje imaju uključene rotirke da bi bili zamjetniji! :glasses9:
--- Kraj citata ---
Plavci ne bi pristali jer bi bili povrijeđeni što jedina stvar koja ih odvaja od 'civila' više ne bi bila samo njihova... :angry9:
onda bi poludili i još gore nas ganjali... a da dalje i ne razmišljamo... :giljotina:
Goran:
Baš me je jučer murijak zaustavio na motoru!Imam sve papire uredne i nisam napravio nikakav prekršaj,bila je reguralna kontrola i onda mi je počeo srati radi tablice što mi stoji pod motorom!Htio mi je naplatiti kaznu 300kn ,ali sam mu rekao da mi nijedan murijak dosada nije srao za tablicu pa me je na kraju pustio bez kazne!sve zavisi na kakvog murijaka naletiš, inače po propisu tablica mora biti na vidljivom mjestu i ne smije bit zmazana!To ti zakon nalaže,tako je on meni prenio!
Doomsday:
Tako je, uz još jednu sitnicu, na tablici ne smiju bit nikakve preinake... :toothy3:
Moto table dolaze sa rupama na sebi... I to je onda OK zavidat bilo kako na vidljivo misto nazad na motor... :icon_thumright:
Ali, auto table nemaju rupe... I ako ih izbušiš, moš popušit kaznu... :dontknow:
Tommek:
ma nek se oni svi samoubiju...zajebawaju ljude radi tablica... ;D
zamisli...
mrcina:
pazi igru ,koliko godina imaš tommek
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju