Općenito > Oprema
Kaciga da stane pod sjedalo SF2?
SlayForMoney:
--- Citat: JogFromYamaha - 07 Svibanj, 2012, 11:49:31 ---jedino kaj u puga pase provjereno pod gepek je sljem i one kacige s vizirom i to do xl velicine
integralna kaciga nema sanse
gepek na pugu je da imas kljuc za svjjecicu svjecicu i osnovni alat ili da si stavis nekam mobitel i novcanik
nema sanse ugurat nutra kacigu
--- Kraj citata ---
integralna Caberg V2R stane bez problema. a budući da ima isti kalup za sve veličine znači stane i za XL glavu :icon_thumright:
nodius:
FM-ove kacige su odlicne, taman stane tu mi stari ima, a ja imam airoh i malo je sjebano za stavit...
stunt_master:
Nades nekog iz Zg sa SF-om ,zamolis ga da dode do trgovine,probate i etoga :dontknow:
strikoo:
--- Citat: stunt_master - 18 Srpanj, 2012, 15:41:17 ---Nades nekog iz Zg sa SF-om ,zamolis ga da dode do trgovine,probate i etoga :dontknow:
--- Kraj citata ---
kad je to bilo, sad sf može do zg
miki54:
--- Citat: strikoo - 04 Svibanj, 2012, 08:37:45 ---Ima li netko možda koju od ovih kaciga ili pouzdano zna koji model stane pod sjedalo sf-a? Skut mi je kod majstora pa ne mogu s njime za zg. Integralna ili modular.
Hvala!
--- Kraj citata ---
slucajno sam naletio i vidim da je odavno tema, imam MTR kacigu, ne znam kako se kaze na nasem, na njemackom Klapphelme, xl velicina, stane u sf2...
Pozzz
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju