Ostalo > Motocikli
midi crosser 125
NEO:
a išo sam u dučan neznam il ču to ili lunu neku al to neču... al je problem neko mi je maznuo bica za motorjadu na bukovcu 12.4. :'( tak da moram kupit prvo novi bajk da se ne vozim na neki krntiji u školu... :icon_scratch: :jerk: :icon_tongue: :icon_tongue: :headbang:
X-Thug:
--- Citat: NEO - 29 Travanj, 2008, 23:53:25 ---a išo sam u dučan neznam il ču to ili lunu neku al to neču... al je problem neko mi je maznuo bica za motorjadu na bukovcu 12.4. :'( tak da moram kupit prvo novi bajk da se ne vozim na neki krntiji u školu... :icon_scratch: :jerk: :icon_tongue: :icon_tongue: :headbang:
--- Kraj citata ---
bicikla???sta te briga za to...luna po robertovim pricama luna ti je sou,jeftina,solidna potrosnja...to neka ti on kaze on je ima,pitaj ga na pm
NEO:
neko vidio kak ide moj bajk brže od motora pa ga ukrao.... :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:
a meni se na dopadaju skuteri ne možeš vozit po blatu i drugim uvjetima....
šta misle ostali???
seba:
Kupi radje tog crossera nego neki skut,veci je gust vozit na brzine. Barem meni je
NEO:
tak si i ja mislim a ovaj drugi je takav kakav bi kupil imam plinski zadnji amortizer i nema okrugle diske...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju