Općenito > Generalno o skuterima

Koji cross/enduro uzeti?

<< < (4/10) > >>

SrkiB94:
moja preporuka ti je: za nekih 200-300 maraka si uzmes polovan (ili nov) tomos colibri registrirani,to ti je kao cross,brz,lagan,mozes s njim i po sumi,a s parama koje ti ostanu kupis rezonantni auspuh Laser crni i jos imas para za benzin pun k**ra* godina,motor ne pije nista a ide ko blesav 70 ko od sale

luka ns:

--- Citat: SrkiB94 - 06 Svibanj, 2012, 13:01:09 ---moja preporuka ti je: za nekih 200-300 maraka si uzmes polovan (ili nov) tomos colibri registrirani,to ti je kao cross,brz,lagan,mozes s njim i po sumi,a s parama koje ti ostanu kupis rezonantni auspuh Laser crni i jos imas para za benzin pun k**ra* godina,motor ne pije nista a ide ko blesav 70 ko od sale

--- Kraj citata ---

od kad je to tomos colibri ko crosser, jesi ti kad vidio crosera, uf da ga nebi nabrio s crnim laserom  :notworthy:

SrkiB94:
a gle ja samo znam da to ide ko blesavo,a jeftin je za popizdit..mene bi cisto bolio k**ra* jel na njemu pise yamaha il sta ja znam i jel ima vise vilice za 5 cm,ovi novi crosseri su svi puni elektronike i ostale kvarljive robe,a i nemaju bogzna kako udobne siceve. Po meni je colibri najisplativiji ako gledas ulozeno-dobiveno,a moze proci i neki atx/ctx ako volis manuelne

Darky:
mozda tomos ctx il atx?  :icon_scratch:  :icon_biggrin:

Brnelic:

--- Citat: SrkiB94 - 06 Svibanj, 2012, 13:01:09 ---moja preporuka ti je: za nekih 200-300 maraka si uzmes polovan (ili nov) tomos colibri registrirani,to ti je kao cross,brz,lagan,mozes s njim i po sumi,a s parama koje ti ostanu kupis rezonantni auspuh Laser crni i jos imas para za benzin pun k**ra* godina,motor ne pije nista a ide ko blesav 70 ko od sale

--- Kraj citata ---
On traži cross/enduro a ne tomosa, pogotovo ne colibri-a.
Ako želi novi motor, nemoj mu predlagat tomose neke tu...
Pogledaj u trgovinama šta nude po kojim cjenama, pa si uzmi šta ti se najviše sviđa, i po tvojoj novčanoj situaciji..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju