Tehnički kutak > Tuning skutera

izbor izmedu 2 skutera

<< < (7/9) > >>

Miki-speedy:

--- Citat: dachi - 04 Svibanj, 2012, 02:28:32 ---da znam. Ali planiro sam 500-tinjak kn ulozit u njega i da ide ovu sezonu,tj od negdje 6mj dok vozacku dobijem do nagodinu do 6mj otp i onda bi mjenjao setup..e sad,kolega ima isto runera sa reversom i uzeo dr.eva ali se nije jos razradio,pa bi vidio kak njegov ide itd pa mozda i to..dr je otp 950kn replica 1500..

--- Kraj citata ---
Ako nemas iskustva,radije prodaj to cim prije nego da ulazes,najbolje idi probat ga pa vidi kako se ponasa

dachi:
iso sam gledo taj skut al ga nisam vozio jer mi je ruka u gipsu..ovako sve 5 radi,nikakvog trzanja,klepetanja nit iceg..da on odvozi bar do zime,onda da pare rjesim i tjt

runner_sp180:
da taj auspuh i kit su dosta jaki, da bi radilo kak spada moraju bit dosta visoki okretaji... ako mislis imat skuter koji dobro ide i provozat se vikendom ili slicno onda ti je to ok, ako mislis za svaki dan onda bolje replica kit ili neki jos slabiji sa slabijim auspuhom (tipa yasuni R, po meni je to super auspuh)

dachi:
on kaze da je sve fino nastelano..ma nebi to bilo svaki dan izdrkavanja po njemu,kad se ekipa dog da se idemo vozikat idemo..pa planiro sam nekako s ovim kitom i spuhom da bar ovu sezonu izgura(decko mi kaze da moze jos 2 ic) i onda sam nagodinu planiro replicu i r ili neki takav spuh,ali odma gljiva ce ici dole i i karb jer je previse :D

R-Fan7:
ako hoces da ti motor traje uzmi phantoma

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju