Tehnički kutak > Tuning skutera

izbor izmedu 2 skutera

<< < (5/9) > >>

Miki-speedy:

--- Citat: dachi - 03 Svibanj, 2012, 12:53:44 ---1. Hvala :) a sto se tice runera,kad bi ga uzeo odma rastavio i pregledo sta treba mjenat. A sto se tice setupa planiro sam skinit gljivu i stavi red sponge i 19 karb. Da li bi due mogao izdrzat do nagodinu sa finim odrzavanjem pa bi nagodinu replicu stavio. ?

--- Kraj citata ---
A gle,za due u odlicnom stanju mozes dobit 600injak kn,za spuh taj isto mozes dobit dosta para,tako da samo to 2 prodas mozes uzet dobar kit i dobar spuh koji ti odgovara

dachi:
kariku bi ja promijenio ili vec sto treba,odma dok uzmem rasklopit ga i pregledat,i ubacit 200-300kn koliko treba i gas,da mi izdrzi do na godinu do nekog 5mj otp i onda bi cacko oko setupa..znaci piagio ima bolje masine?

dachi:
to si i kontam,koji spuh koji kit preporucujete,ne mora biti nesta extra da ide ali da moze potrajati sa odrzavanjem finim

runner_sp180:
ja sam na svom runneru imao MHR replica kit i gianelli shot auspuh i motor je fino išao 2-3 sezone a auspuh i kit su ostali u jako dobrom stanju.. naravno to sve ovisi o nacinu voznje, zagrijavanju, ulju itd...

dachi:
ja sam si konto samo replicu krknit,jel bi islo fino sa ovim spuhom? i da,dal bi izdrzo ovaj kit ovu sezonu kad bi se karike i sta vec treba izmjenili?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju