Tehnički kutak > Tuning skutera
Tunint Peugeot SP2-HELP!!!!
neer:
--- Citat: Crazy Kuree - 28 Travanj, 2008, 00:52:35 ---uz svaki Tunning na pežou još treba dodat prirubnicu veću obavezno promjenit sa stavljanjem drugog većeg karburatora paše od SF 100 prirubnica, i poželjno je preradit cilindar za što brži i bolji ulazak smjese u njega jer je vertikalno postavljen cilindar (ispravite me ak griješim mislim na prema gore) da se iz pežoa dosta izvuć al s preradama ovako se ne može mjerit sa nekim minarelijem ili morinijem
--- Kraj citata ---
cisti primjer za dobrom i kvalitetnom sredjenom peugeot masinom je gospodin hac..sve se da sredit s pametnim ulaganjem i velikim trudom sve pohvale njemu i za njegov uradak ali nije svatko takav mozak i sposoban za uraditi tako nesto.. :icon_thumright:
Crazy Kuree:
--- Citat: KillZone_O - 28 Travanj, 2008, 22:18:02 ---e hvala vam i jos me zanima kolko bi ja mgo izvuci max speed na njemu na nekih 5000kn ulozenih?
--- Kraj citata ---
105-110 km/h (zavisi koliko ti sat laže hehe) uz prerade cilindra (gus 70ccm) +auspuh base (TP top line,MHR replica ili tipa nardo....), karb 19+ prirubnica od sf 100, multivar i sitnice... Za sve tehničke nejasnoće oko tunninga pežoa HAC zna :headbang:
KillZone_O:
hac hac upomoc javi se :help:!!!!!
ivanm:
ima tu nauke, vidiš kak se ja mučim ko mrcina..
cilindar hacu na obradu, bolji usis, spuh, blokove sredit može i nemora..
nema tu lego kockica ko piaggio i minarelli..
neer:
je istina je peugeot je zahebana stvar .treba truda puno ..jel kakav si usis stavljao jesi prirubnicu mjenjao ili samo usis
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju