Tehnički kutak > Tuning skutera
Stelanje Runnera Malossi Sport 70ccm
Josip:
--- Citat: EmirF121 - 03 Svibanj, 2012, 09:09:59 ---Mogu li se ubaciti? Već jesam?
Ovako, radi se o mom SR-u. Nedavno je stavljen Malossi Sport 70, tu je i Yasuni R, serijski centralni, bijeli federi u kuplungu, Multivar 2000 sa 6,1g rolama, dizna 80 i igla A22 (skroz spuštena) u 17,5mm PHVA karburatoru. Skuter jako dobro ide, ali vrti 11 300 kroz ubrzanje što je ipak malo previše. Šta preporučujete?
--- Kraj citata ---
sta se dogodi poslije, jel okretaji padnu ili?
imas od alfe onaj poredak centralnih pa pogledaj
http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,24463.0.html
probaj ako imas samo zeleni, nemoj odma mjenjat rolice i vidi kakose ponasa
mislim da je alfa na svom nrg-u s mhr replicom vozio malossi zeleni centralni + torsion + oko 5,5g kugle (mozda cak i 5) ali replica trazi malo vise okretaja :icon_scratch:
eto ako ti ista pomaze :dontknow:
zich:
Dizna oko 90 zbog gljive
Rolice oko 6 gr
Crveni federi ( makar ja preferiram zelene, jer mi treba za provlacenje po gradu)
A feder cenrtralni ( polini plavi)
Tesko je ovako napisat, ima nekoliko stvari, stil voznje, gljiva poremeti dosta toga, da oces da to bude zivcano ili kultivirano....
Iwo SR Tuono:
--- Citat: EmirF121 - 03 Svibanj, 2012, 09:09:59 ---Mogu li se ubaciti? Već jesam?
Ovako, radi se o mom SR-u. Nedavno je stavljen Malossi Sport 70, tu je i Yasuni R, serijski centralni, bijeli federi u kuplungu, Multivar 2000 sa 6,1g rolama, dizna 80 i igla A22 (skroz spuštena) u 17,5mm PHVA karburatoru. Skuter jako dobro ide, ali vrti 11 300 kroz ubrzanje što je ipak malo previše. Šta preporučujete?
--- Kraj citata ---
nek te ne brine, moj sa superraceom se vrti 11000 do 60 i nakon toga pada na 10500 pa u krajnju kad dođe padne na 10k rpm :icon_biggrin:
3.7gr, plavi polini centralni i leo vinche plave na kvačilo
živčan ko morski pas :laughing7:
ivanm:
okretaji smiju oscilirat za 500-700 max inače imaš rupe u ubrzanju.
serijski centralni nije dobar za multivar 2000 na piaggiu jer u početku pritišće remen jako a kasnije okretaji padaju..
probaj zeleni malossi i tc ili ljubičasti i tc..
meni je sa ljubičastim bilo okej na yasuni R a sad mi je zeleni okej sa leovinceom..
Iwo SR Tuono:
--- Citat: ivanm - 03 Svibanj, 2012, 16:27:43 ---okretaji smiju oscilirat za 500-700 max inače imaš rupe u ubrzanju.
serijski centralni nije dobar za multivar 2000 na piaggiu jer u početku pritišće remen jako a kasnije okretaji padaju..
probaj zeleni malossi i tc ili ljubičasti i tc..
meni je sa ljubičastim bilo okej na yasuni R a sad mi je zeleni okej sa leovinceom..
--- Kraj citata ---
bravo, nek je i to netko reko jer sam ja mislio da sam lud kad sam frendu iznio to saznanje :laughing6: :laughing6:
eto, sad imam i drugo mišljenje :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju