Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

planirano 70km,napravljeno 500km

<< < (3/4) > >>

Loris Ri:

--- Citat: _r0bi_ - 30 Travanj, 2012, 22:30:33 ---more,200ccm......  :icon_thumright: btw kako guzica nakon duze voznje ?

--- Kraj citata ---
a doc ce i to  :icon_thumright:
jucer me nije nista bolilo...
al danas zadnjih 5km,svaku rupicu sam osjeco,koda sam sjedio na na drvenom sicu...al danas mi je i vise trebalo,jer je centralni umro skroz i nisam mogo preticat bas previse...

--- Citat: Reponja - 30 Travanj, 2012, 22:45:21 ---Dobar put, naljepši kad nastane spontano...  :icon_thumright:
Ček, vi to ozbiljno, tih 60ak km može ubiti gumu? Nisam još
prolazio dolje na 2 kotača pa nebih znao...  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
istina,jucer mi je bilo ljepse kad nisam znao di cu zavrsit nego danas kad sam znao da idem za ri...
ozbiljno,ja sam osto u soku kad sam vidio gumu,stavio sam je pred 2-3tkm i manje se pojela nego u ova 2dana...
vjerovatno si vidio kako izgledaju gume poslje staze na grobniku,tako je meni isto izgledala samo u malo blazem obliku...
jako se zagrije guma,nikad mi nije bila zagrijana ko danas,i cesta je malo grublja i jbg...

Loris Ri:

--- Citat: Reponja - 30 Travanj, 2012, 22:45:21 ---Dobar put, naljepši kad nastane spontano...  :icon_thumright:
Ček, vi to ozbiljno, tih 60ak km može ubiti gumu? Nisam još

--- Kraj citata ---
dog cemo se jednom za djir pa da i virago malo pojede gume :P

konig:
lijepo,lijepo  :)  istina što kaže reponja,najbolje je kad bude spontano,al ja iskreno bi volio znati bar dan prije kad se priča o nekom putu,da spremim alat,pregledam motorin i tek onda možemo dalje  :toothy9:

3alfa3:

--- Citat: Reponja - 30 Travanj, 2012, 22:45:21 ---Ček, vi to ozbiljno, tih 60ak km može ubiti gumu? Nisam još
--- Kraj citata ---

Trosi se 2-3 puta jace nego inace. Hrapav asfalt, puno zavoja, jaki tempo voznje...

KEEWAY:
lijepo lijepo  :icon_thumright:

btw. jel ti ovo seka ili ?  :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju