Tehnički kutak > Injection

Problem sa Apriliom Sr 50 ditec

<< < (3/3)

ivek_sr:
ajoj ajoj... ajde ti uslikaj tu mašinu baš me zanima kako to izgleda... dakle to je veća kemija od najveće koje sam ja imao priliku lsagat sr sa minarelli ramom sa piaggio mašinom i ditech strujom  :laughing6:

zvons7:
Ne mora uopće biti kemija, možda su samo plastike od ditech-a a čovjek ni ne zna što vozi....

karambaVK:

--- Citat: zvons7 - 02 Svibanj, 2012, 14:01:37 ---Ne mora uopće biti kemija, možda su samo plastike od ditech-a a čovjek ni ne zna što vozi....

--- Kraj citata ---

Pa napisao je da ga ima već 2 godine  :laughing7:

Bit će najvjerovatnije da vozi sa zazorom karika većim od milimetra već neko vrijeme, pa me i ne čudi što se tako ponaša.
Kod svih morini mašina sa takvim simptomima (bilo ditec - bilo karburator) sam radio bušenje na specijalu uz novi klip i karike.
tako da i ovaj bez tog zahvata neće proći.

Iwo SR Tuono:
nova verzija ditecha a  :toothy12:

bibe:

--- Citat: karambaVK - 02 Svibanj, 2012, 15:26:59 ---Pa napisao je da ga ima već 2 godine  :laughing7:

Bit će najvjerovatnije da vozi sa zazorom karika većim od milimetra već neko vrijeme, pa me i ne čudi što se tako ponaša.
Kod svih morini mašina sa takvim simptomima (bilo ditec - bilo karburator) sam radio bušenje na specijalu uz novi klip i karike.
tako da i ovaj bez tog zahvata neće proći.

--- Kraj citata ---
Brate Klip i karike su mijenjani Sve je novo

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju