Tehnički kutak > Styling skutera

Napokon sredio malo svog speedfighta

<< < (12/12)

Drnda:
gdje se na netu moze naci shop koji ima komplet plastike za sf2, ne seriske, i moze li se skut voziti bez termostata?

PROOF:
scooter-attack,scooter-center,cilinder.si..... :toothy11:

speed:

--- Citat: Drnda-1 - 06 Rujan, 2008, 22:20:42 ---gdje se na netu moze naci shop koji ima komplet plastike za sf2, ne seriske, i moze li se skut voziti bez termostata?

--- Kraj citata ---
zasto se ne bi mogao voziti bez temostata,samo ti voda odmah kruzi po sistemu,a termostat je taj koji regulira kad ce propustiti vodu da protece,ja ga konkretno nemam

Drnda:

--- Citat: speed - 07 Rujan, 2008, 11:58:43 ---
--- Citat: Drnda-1 - 06 Rujan, 2008, 22:20:42 ---gdje se na netu moze naci shop koji ima komplet plastike za sf2, ne seriske, i moze li se skut voziti bez termostata?

--- Kraj citata ---
zasto se ne bi mogao voziti bez temostata,samo ti voda odmah kruzi po sistemu,a termostat je taj koji regulira kad ce propustiti vodu da protece,ja ga konkretno nemam

--- Kraj citata ---
za iskljuciti termostat je dovoljno one 2 zice koje idu na glavu odspojiti ili sto?, i da li je bolje na replici imati termostat ili da cijelo vrijeme kruzi...

speed:

--- Citat: Drnda-1 - 07 Rujan, 2008, 12:21:46 ---
--- Citat: speed - 07 Rujan, 2008, 11:58:43 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
za iskljuciti termostat je dovoljno one 2 zice koje idu na glavu odspojiti ili sto?, i da li je bolje na replici imati termostat ili da cijelo vrijeme kruzi...

--- Kraj citata ---
to ti je indikator temp vode,to ostavis ,nego imas kao valjak i na sebi ima feder,to ti je termostat i on se nalazi ispod glave,na mjestu di voda ulazi u cyl,ja sam na replici ga jedno vrijeme imao pa maknuo,manje mi se grijala bez njega,neznam,stavi kako ti hoces

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju