Tehnički kutak > Styling skutera

prednje svjetlo pozicija

<< < (7/19) > >>

Mr J:

--- Citat: roby44 - 28 Listopad, 2006, 22:35:01 ---kakav relej, kakve to ima veze s zaruljom?  :confused5:

--- Kraj citata ---
pa na autu kada su mi stavljane maglenke ide preko releja na kojemu je osigurac... pa sam mislio da ima neke povezanosti :-)

Punisher:

--- Citat: Mr J - 28 Listopad, 2006, 22:29:16 ---Moj far je iz jednog komada i po sredini je plastika izbocena, u faru imam jednu lampu 5W za poziciju i jednu od 15W za kratko svjetlo... Sjenilo je obicno...
Sada, hocu da mi se bolje vidi, isprva sam mislio imati diode za poziciju koje bi stalno svjetlilo isto kao i na straznjem svjetlu (bez prekidaca)... na poziciju bih stavio kratko svjetlo ali jace nego ovo koje imam a na kratko bih stavio dugo svjetlo...

Roby pogledaj koje imas zarulje da kupim iste... (ako stavljam jace zarulje, hoce li relej rijesiti problem struje?)

--- Kraj citata ---
Pa ako ti je do toga da ti kratko svjetlo radi bez upaljenog skuta to se lako rijesi bez da (mozda) bespotrebno izbacujes poziciju, a i ne znam kako bi ti to prolazilo tehnicki... lakse ti je preradit mjesto na koje ti ide zarulja kratkog svjetla... malo preradis i dodas jos jedan konektor i zicu i voila imas dugo svjetlo

roby44:
nema to veze, moras imat keramicki drzac, pogledaj kak je na autu, najbolje da nabavis te drzace od auta, oni ce izdrzat.

Mr J:

--- Citat: Punisher - 28 Listopad, 2006, 22:39:16 ---
--- Citat: Mr J - 28 Listopad, 2006, 22:29:16 ---Moj far je iz jednog komada i po sredini je plastika izbocena, u faru imam jednu lampu 5W za poziciju i jednu od 15W za kratko svjetlo... Sjenilo je obicno...
Sada, hocu da mi se bolje vidi, isprva sam mislio imati diode za poziciju koje bi stalno svjetlilo isto kao i na straznjem svjetlu (bez prekidaca)... na poziciju bih stavio kratko svjetlo ali jace nego ovo koje imam a na kratko bih stavio dugo svjetlo...

Roby pogledaj koje imas zarulje da kupim iste... (ako stavljam jace zarulje, hoce li relej rijesiti problem struje?)

--- Kraj citata ---
Pa ako ti je do toga da ti kratko svjetlo radi bez upaljenog skuta to se lako rijesi bez da (mozda) bespotrebno izbacujes poziciju, a i ne znam kako bi ti to prolazilo tehnicki... lakse ti je preradit mjesto na koje ti ide zarulja kratkog svjetla... malo preradis i dodas jos jedan konektor i zicu i voila imas dugo svjetlo

--- Kraj citata ---

Nisam to napisao, daj malo bolje procitaj...

Pozicija - diode - radi kada se upali skut ali bez paljenja prekidaca

Kratko - bivsa pozicija - jaca zarulja - radi kada se upali pozicija

Dugo - bivse kratko - jaca zarulja - radi kada se upali kratko

Punisher:

--- Citat: Mr J - 28 Listopad, 2006, 22:41:56 ---
--- Citat: Punisher - 28 Listopad, 2006, 22:39:16 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

Nisam to napisao, daj malo bolje procitaj...

Pozicija - diode - radi kada se upali skut ali bez paljenja prekidaca

Kratko - bivsa pozicija - jaca zarulja - radi kada se upali pozicija

Dugo - bivse kratko - jaca zarulja - radi kada se upali kratko

--- Kraj citata ---
OK sorry ti si mislio na polozaje prekidaca...  :'(
Pozicija - diode - radi kada se upali skut ali bez paljenja prekidaca (radit ce ti i kada je skut ugasen i na kontaktu)
Kratko - bivsa pozicija - jaca zarulja - radi kada se upali pozicija (moze se sredit)
Dugo - bivse kratko - jaca zarulja - radi kada se upali kratko (moze se sredit)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju