Tehnički kutak > Styling skutera
prednje svjetlo pozicija
Punisher:
--- Citat: Mr J - 28 Listopad, 2006, 22:06:55 ---
--- Citat: Punisher - 28 Listopad, 2006, 22:06:00 ---15W na jednom svjetlu a koliko znam MR J-ev skuter ima 2, znaci 30W ali je opet preslabo. Ja imam od mislim 45W pa mi je skroz slaba... ili je zarulja skroz nekvalitetna ali to je jedina kakve ovdje imaju pa je valjda to ta.
--- Kraj citata ---
Jedna je zarulja od 15W... zamisli kako se to vidi :-))))
--- Kraj citata ---
zar nemas 2?? Barem ja vidim dva stakla na tvom skutu.
Punisher:
--- Citat: roby44 - 28 Listopad, 2006, 22:02:26 ---ko ima 15w za kratko?
to nema logike, pozicija sigurno nema 15W...
sa jacim zaruljama treba pazit, i konektori i zice se tope ako je prejaka zarulja. ionako se ne napaja iz akumulatora pa ce radit ali toplina je problem.
--- Kraj citata ---
Za zice se lako rijesi problem, samo stavis deblje i to je to.
Punisher:
--- Citat: Mr J - 28 Listopad, 2006, 21:58:08 ---
--- Citat: Punisher - 28 Listopad, 2006, 21:53:28 ---Slazem se s roby-jem da pripazis na wate zarulja da ti se ne bi vec navedeno desilo. Ali nije mi jasno. Jesu one zarulje od 15W za kratko svjetlo ili (jer nisam za poziciju vidio jacu zarulju od 5W)... ? Ako je odgovor da onda je sljedece pitanje jel su iste snage stavljene kad je skut bio novi jer mi je stvarno cudno kako tako slaba zarulja moze sluzit za voznju po noci ???
A sad za ove H7 zarulje: probaj posudit od nekog ako ima i drzi je upaljenom jedno vrijeme da vidis koliko ti se sve iznutra grije (far) i da vidis oce ti osigurac drzati ali i to nije problem ja bi za to samo stavio jaci osigurac jer inace takve zarulje piju. I jesi li mozda razmisljao da sredis skut da ti ima i dugo svjetlo jer koliko vidim ako si za svakakve prerade onda ti i ovo nece bit neki problem... trebas sredit konektor za zarulju i dodat jos jednu zicu (pozitivni pol) za dugo svjetlo i to je to.
--- Kraj citata ---
Ma nebih to... Radije bih stavio da mi je pozicija kratko svjetlo a da mi je kratko dugo... koji k. ce mi sama pozicija...
--- Kraj citata ---
Sad te ne kuzim a poceo si s temom da umjesto obicnih zarulja na poziciji stavis diode... ili si htio reci da ti se istovremeno pale i pozicija i kratko te da (opet moras) dodas dugo
roby44:
ne znam , moram pogledat koje imam zarulje. al meni se stvarno jebeno vidi, jedno svijetlo (s lecom) je kratko, drugo dugo.
Mr J - terebat ce ti cijela nova instalacija za jacu zarulju al moguce je, bilo bi najbolje da stavis lece jer mislim da nece funkcionirat s ovim sto sad imas.
Punisher:
kakve lece... nesto za fokusiranje svjetla... ?? Pojasni malo plz.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju