Tehnički kutak > Styling skutera

prednje svjetlo pozicija

<< < (3/19) > >>

Mr J:
Robby zasto bi lose izgledalo ako diode stavim u krug? (mislim, nece biti pravi krug, vise neki osmerokut) ali to je samo pozicija...

Sto se tice kratkog svjetla mislio sam nekako sloziti one H7 lampe od auta ali hoce li mi skut razvijati dovoljnu snagu za tu zarulju, jer akumulator je preslab...
(mislim da nije problem sloziti H7 zarulju, kupim adapter i spojim zice te oblikujem sjenilo i to je to... )

Ako ce H7 zarulja normalno lijepo svijetliti onda bih ubacio 2 u far...

roby44:
bitni su wati. ako ima vise od ove koju imas moglo bi ti kurit osigurac, ako ne to, onda bi se lako mogo istopit far od vrucine.
ne se s tim igrat.  :nono:

ne znam tocno kako to mislis napravit, slikaj skut od naprijed i nacrtaj tocno kolko dioda i na kojem mjestu.

Mr J:

--- Citat: roby44 - 27 Listopad, 2006, 23:47:23 ---bitni su wati. ako ima vise od ove koju imas moglo bi ti kurit osigurac, ako ne to, onda bi se lako mogo istopit far od vrucine.
ne se s tim igrat.  :nono:

ne znam tocno kako to mislis napravit, slikaj skut od naprijed i nacrtaj tocno kolko dioda i na kojem mjestu.

--- Kraj citata ---
Ma znam... vec cu ja nesto iskombinirati!
Daj preporuci koje diode, ultrabright?

roby44:
a ne znam koju boju hoces, ak je neka egzoticna onda ce i kostat. jednostavno ti to ne vidim na skuteru, ne znam, ne uklapa se nekako. pogotovo ako je tockasto,jedna do druge.

Punisher:
Slazem se s roby-jem da pripazis na wate zarulja da ti se ne bi vec navedeno desilo. Ali nije mi jasno. Jesu one zarulje od 15W za kratko svjetlo ili (jer nisam za poziciju vidio jacu zarulju od 5W)... ? Ako je odgovor da onda je sljedece pitanje jel su iste snage stavljene kad je skut bio novi jer mi je stvarno cudno kako tako slaba zarulja moze sluzit za voznju po noci  ???
A sad za ove H7 zarulje: probaj posudit od nekog ako ima i drzi je upaljenom jedno vrijeme da vidis koliko ti se sve iznutra grije (far) i da vidis oce ti osigurac drzati ali i to nije problem ja bi za to samo stavio jaci osigurac jer inace takve zarulje piju. I jesi li mozda razmisljao da sredis skut da ti ima i dugo svjetlo jer koliko vidim ako si za svakakve prerade onda ti i ovo nece bit neki problem... trebas sredit konektor za zarulju i dodat jos jednu zicu (pozitivni pol) za dugo svjetlo i to je to.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju