Općenito > Propisi
obavijest o pocinjenom prekrsaju
3alfa3:
--- Citat: sikirica - 28 Travanj, 2012, 23:09:24 ---ne, nisam dobio obavijest na licu mjesta nego samo poziv za sud kasnije
sad sam dobio obavijest + sud
--- Kraj citata ---
Bit ce tebi jako zanimljivo ;D
sikirica:
--- Citat: 3alfa3 - 28 Travanj, 2012, 23:11:44 ---Bit ce tebi jako zanimljivo ;D
--- Kraj citata ---
de nemoj me jos i ti :notworthy:
vidit cemo za pol godine :dontknow:
marin-w:
--- Citat: sikirica - 28 Travanj, 2012, 23:13:16 ---de nemoj me jos i ti :notworthy:
vidit cemo za pol godine :dontknow:
--- Kraj citata ---
A,sta da ti covjek kaze. Samo :dontknow: tko ti kupi i da da vozis "MojSkuter: Aprilia SR 150"
sikirica:
--- Citat: marin-w - 28 Travanj, 2012, 23:15:15 ---A,sta da ti covjek kaze. Samo :dontknow: tko ti kupi i da da vozis "MojSkuter: Aprilia SR 150"
--- Kraj citata ---
sam sebi eto ko, nemam oca nisam bogat nije mi niko ostavio. bitno da ste se vi svi rodili s vozackama i nikada niste bili u prekrsaju :angry9:
sve je za ljude
moze lock jer ode u jagode ovo
dhorvat:
--- Citat: sikirica - 28 Travanj, 2012, 23:21:10 ---sam sebi eto ko, nemam oca nisam bogat nije mi niko ostavio. bitno da ste se vi svi rodili s vozackama i nikada niste bili u prekrsaju :angry9:
sve je za ljude
moze lock jer ode u jagode ovo
--- Kraj citata ---
Gle, ja tebe kužim. I ja sam se vozil bez kacige i bez vozačke i pijan i maloljetan i svakakav. Ali to ide dokle imaš para i dokle si snalažljiv. Pomoć ti ovdje nebude moglo puno ekipe, većinom samo zanovijetaju :laughing9:
Ali u očima drugih postaješ kriminalac, malo po malo :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju