Tehnički kutak > Tuning skutera

Benelli 491

(1/3) > >>

iko92:
Pozdravljam vas momke sa profila, e ovako kod sebe imam benelli 491 sa minarelli mašinom, vodeno hladenje i zanima me imali on ikakve blokade na sebi da ih skinem i kako se skidaju i molim vas nemoj te mi sad pisati o tuningu, zato znam sve sta i kako ide, sad me samo zanima to sa blokadom ,jer evo gledao sam po forumu i po internetu i ne mogu naci ima li on blokade ili nema, a tunirat mi se neda, jer cu na jesen uzimati nesto jace   :headbang:

Rox-Rab:
jesi skinuo na variomatu?

iko92:

--- Citat: Rox-Rab - 28 Travanj, 2012, 20:52:51 ---jesi skinuo na variomatu?

--- Kraj citata ---

Nisam još ništa skidao, jer neznam gdje su mu sve blokade, najprije zelim sve saznati gdje su mu i kako mu se skidaju, onda cu ih sve poskidati. A koja mu je tocno blokada na variomatu??? I ako ima još koja, možeš li mi reći koje su???  :)

Rox-Rab:
za druge neznam,znam za tu na variomatu svi skuteri je imaju, skines ventilator ispred i ispod remena maknes prsten,i to je to

iko92:

--- Citat: Rox-Rab - 28 Travanj, 2012, 22:55:09 ---za druge neznam,znam za tu na variomatu svi skuteri je imaju, skines ventilator ispred i ispod remena maknes prsten,i to je to

--- Kraj citata ---

Ok, hvala puno, to je onda jednostavno skinuti  :icon_thumright: Eto jednu imam blokadu onda riješenu, ako još netko zna koju neka napiše mi slobodno  :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju