Tehnički kutak > Garaža
Runner by Tomi_ZG
Corector:
Ja sam za Z spuhce na piaggio 50ccm. Odusevilo me i na Nrg Poweru DT vazdusaru, s multivarom 101kmh po satu. Imas video snimke na You Tubeu i ima da ih ispostujes. Dakle svaki dan na Slavonskoj ima da izbaci 112kmh s novim remenom. 100kmh po satu prebacuje "s lakocom".
Ali vidjeti cemo, zivo me zanima kako ce to svirati posto sam vec zaboravio kako to ide.
Nadam se da ces ga sinterovati :icon_biggrin:
I zanima me kako ce to ici naspram kratkog ZXa, Edin runner ide ko kuga, jos sad kako je se remen malo utrosio, Postao je jos savrseniji
SF2 Freak:
Konacno Tomi , konacno... Svaka cast za cifru kak si ga upiknuo.
Njuskalo nije mjerilo nikakve cijene. Zato i Sf je za 2K eura
PchelaUbica:
Corecctore bas sam nekidan gledao rynnera na tvom kanalu. Nabire pravo dobro .. Zacudio sam se. :)
Svi ga hvale za.pjadjobas me zamima kakav je na mini
SF2 Freak:
--- Citat: PchelaUbica - 03 Rujan, 2018, 21:24:51 ---Corecctore bas sam nekidan gledao rynnera na tvom kanalu. Nabire pravo dobro .. Zacudio sam se. :)
--- Kraj citata ---
Na mini se vrti jos 200-300 okretaja vise :icon_thumright: I to je bas pun pogodak za minu serijalu.
Corector:
--- Citat: PchelaUbica - 03 Rujan, 2018, 21:24:51 ---Corecctore bas sam nekidan gledao rynnera na tvom kanalu. Nabire pravo dobro .. Zacudio sam se. :)
--- Kraj citata ---
Onaj runner je iso ko kuga, toliko sam se s njim sjurivao da sam bas bio u visem kosmoskom modu i auti koji se voze po 90kmh su mi jako smetali jer sam im osjetno brze doletavao. Dok sa slabijim spuhcetima to niie slucaj, prilazis onako lagano pacenicki.
Sjecam se da je plavi nrg purejet brasnario i tomija i suhog na putu fo Krizevaca, a i opcebito. A kad je buraz uzeo tog runnera ostavio me je dosta :o Tako da s nekim laksim to jako ide za 50ccm.
Agregat je bio u super stanju, a dobio sam jos 300rpm i jos moci kad sam stavio trokutasti airbox. Samo mi je trosio 5.5l, ali sam i jurio. S malim airboxom u stock postavki 5l, dizna 62 smjesa za Oskara.
I nisam bio zadovoljan s tripovanjima i tim auspuhom, previse mi je vrtio masinu, imao sam osjecaj da ce se raspasti, to je bila i moja posljednja voznja kad sam rijesio da raskrstavam s karbosom, i svako malo trcanje na bengu mi je dopizidlo. Kam god da krenem, prvo benga...
Z spuhce je bas izvrtavalo cilindar do iznemoglosti, osjeti se da niti niz Velebit ne bi mogao vise jer u tom prevrtavanju ima valjda 2ks :laughing7:
Meni mina bez base setupa je zamorce. Daj si nabavi base kit, ako to odradis ja tripujem do tebe da probam onu moc koju ima minarelli :headbang: Neki dan ustelao roxa s 56 hiljada, malosii wild i multivar, koji jeben osjecaj :icon_biggrin: A gdje je jos 70tka i Yasunce :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju