Tehnički kutak > Garaža

Runner by Tomi_ZG

<< < (105/218) > >>

dario007:
Ja odsjekao komad tiple,piksu 3mm i podlozio pod prekidace,pali na 5mm stiska ruckice,patent samo takav :D

3alfa3:

--- Citat: Corector - 24 Svibanj, 2018, 11:44:13 ---Naguzit ce vas netko. Ja to nastelam da radi na milimetar,a opet da nikada nasumicno upali stopku.
--- Kraj citata ---

Ak se vozis sa prstima na kocnicama, onda vjerojatno tu i tamo upali ak je bas na milimetar. Ja na motoru imam podeseno da se upali odprilike kad se pocnu pomicat klipovi u celjustima, vjerojatno i prije toga. Za prednju nisam mjerio (ali svakako pali prije nego dodje do kocenja, reci cu ovako napamet 10mm hoda rucice), a prekidac poluge zadnje kocnice (podesavajuci je bas zbog toga) je narihtan da pali stop lampu nakon 10mm hoda poluge, a tada jos uvijek nema kocenja (inace je za moj motor tako i specificirano da bi trebalo bit)
Dok sam imao zamjenske rucice (the2wheels je firma sa ebaya i mogu rec da su OK kvalitete, ali mi nisu ergonomski odgovarale pa ih prodao nakon prvog djira), stop lampa se na stisak prednje ponasala isto kao i sa originalnim rucicama

Tomi_ZG:
Ma ni ja ne volim da odma hvata štop,čim da pogladiš ručicu pa odma svijetli bezveze

Corector:
Vozio sam se iza svog skutera i nikada ne svijetli bezveze. U teoriji je to mimetar, a u praksi je taman minimalno koliko ide,a da ne svijetli bez potrebe.

SF2 Freak:
Ja sam si sa termobuzirom te prekidace i rucice podesio.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju