Tehnički kutak > Garaža

Runner by Tomi_ZG

<< < (216/218) > >>

zvonkec92:
A mozda je sic dobar nego tebi plastike ne stoje kak treba, ne vjerujem da bi skuter iso u prodaju sa felsavom crtom, crta se morala poklapat sa plastikama na tom skuteru s kojeg je skinut

balki:
Ak si sitničava picajzla onda i na novom autu visoke klase nađeš zamjerke. To se neda sredit kod majstora nego kod psihijatra :laughing7:

Tomi_ZG:
4mj. ga nisam vozio ni palio(od Zagorskog meeta) i evo rezultata

Od kad sam ugradio sic(koji nisam ni isprobao  ???) stoji u ćošku garaže da ga nisam ni pipnuo

Po kacigi se isto vidi  ;D

Pokušao sam spasit akumulator ali nikaj od toga,prijašnju Yuasu sam vozio još 4-5 godina nakon kaj mi je dva puta tokom zime napon pao na nekih 7-8v,mada mi se čini da je bilo i manje,možda i 6v ali nisam siguran davno je to bilo
Na kurblu ga nisam mogao upalit jer mi je izvađen mali zupčanik pošto čim se krenem vozit,od vibracija počne izlazit i krene udarat po radilici
Ovaj akumulator je kod mene skoro 5 godina,skinut je s nekog maksija 300+ccm jer nije htio palit(koliko je bio na tom skuteru ne znam),kod mene je savršeno radio sve godine,napon u mirovanju mu je bio između 12-12.4v ovisi u kako koje doba godine,radio bi on i dalje da se nije zapustio

dario007:
Jesi mu probao dati "umjetnih" 12v samo da ti krene punit?Mozda bi jos kaj bilo od njega,pogotovo na 50cc koji ne treba puno ampera?

Tomi_ZG:
Probat ću s drugim punjačem,jer ne znam jel zajebava punjač ili akumulator,jer kad krene punit odma ga isključi i čuje se klik u punjaču

Danas montirao zupčanik kurble samo da ga upalim nakon 4mj.

Jako teško se kurbla,a i kurbla se sama ne vraća od nekorištenja jer je sve zapečeno,ali glavno da je upalio

Samo sam se malo provozao po ulici da napokon isprobam novi sic,sad mi je neobično visok položaj jer sam sa starim sjedio u rupi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju