Tehnički kutak > Tuning skutera
Remen
Mr J:
--- Citat: Drnda-1 - 06 Svibanj, 2008, 21:30:51 ---da ne otvaram drugu temu, na nekoj americkoj stranici sam procitao da su ove vibracije uzrokovane losim remenom te se jave kada se skine piksna sa varia (blokada), samo nije pisalo koje su dimenzije remena pa ako netko zna molim da rece, sada imam 2600 km, pa bi promijenio i rolice i pogledao kakav je variomat, a remen bi stavio normalni a ne kevlar samo kojih dimenzija su remen i rolice... :help: :help:
--- Kraj citata ---
trazi u ducanu serijski remen i rolice za svoj skuter, oni imaju kataloge!
Drnda:
ako netko zna molim nek se javi jer nemam nigdje ovlastenog servisera pa ne znam koje su dimenzije... a Mr J ako si mislio na bilo koju trgovinu za skuter opremu, blizu mene je peugeotov i piaggiov prodajni centar pa bi li oni mogli znati to?
Crazy Kuree:
pa šta ti mora neko mjerit ::) kažeš samo za minareli remen nema tu puno priče, iz Zg naruči poštom ako nemaš tamo za kupit i dobro
Drnda:
nije minarelli nego je morini ili franco morini, svugdje pise ili jedno ili drugo... a ima li razlicitih debljina remena za tgb tako da zna mogu li sta dobiti na ubrzanju ili top speedu...
Crazy Kuree:
Moj frend je na TGB akros stavio remen od minareli (aeroxa) i dobio na ubrzanju
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju