Općenito > Propisi

Nista od voznje 125 ccm skutera s B kategorijom

<< < (6/16) > >>

Grale:

--- Citat: Go-Go RUNNER - 27 Travanj, 2012, 11:15:16 ---Vanjosi-17. 06. 2008. Tko je poslje njega položio on je mladi vozač i osuđen je do 24 vozit auto ispod 80kw  :glasses9:

--- Kraj citata ---
ako je to točno kaj si napisal,onda ima lufta dva mjeseca da ga ne kači taj zakon,jer kolko vidim da imma 21 god...znači ako je položil do tog datuma...
al 99,99 % sam siguran da za sve vrijedi isti zakon,bez obzira kad je položil,jer je moj brat isto imal tu "probnu" vozačku,pa je tek sad sa 24 god postal stari vozač i smije imat 0,5 i vozit jače od 80 kw i prava ograničenja vrijede,ko za starije vozače...

Go-Go RUNNER:
dhorvat- nije te kačilo, ili si umislio da je ili te neko u to ubjedio.... Tebi je vrijedilo ono da nesmiješ vozit samo poslje 23h, nesmiješ vozit prikolicu i još nekih pi*darija je bila, uglavnom smio si vozit auto jače od 75/80kw
Grale- To je provjerena informacija, 17. 06. 2008. tko je položio iza toga datuma mladi je vozač do svoje 24 godine.

zvonkec_92:
ček izgubio sam se malo.. kaj ne vrijedi ono kad recimo položiš B sa 18 i mora proč 2 godine da smiješ vozit jače aute od 100 konja, i da bi mogo vuč prikolicu do 750 kila..? a ne 24 god ??? 

shegy:
nebitno, da polozis sa 23 godine , si jos samo jednu godinu mladi vozac .
i smije se voziti do 80 kw (npr 2.0 d4d 81 kw , vw 1.9tdi 81 kw nesmijes)

marracc:
stvar je u tome kaj je onaj koji je uskladjivao zakone sa europskim vidio da postoji ta mogucnost da se vozi 125 sa b i rekao je NE. Mogao je reci DA. Nije to sad bilo kao idemo se rjesit skutera i vidjet kaj cemo s tim, nego je to bilo usput kada se uskladjivao zakon sa EU zakonom

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju