Tehnički kutak > Injection

Problem sa paljenjem purejet - kompresor?

(1/3) > >>

xtr3m3:
pozdtrav, nakon mjesec dana nepaljenja danas upalim motor i normalno vozim se sve do prvog gašenja, kada više neće upalit, znaci onako vergla ali mu fali onaj 'zub' da kresne, i niš gledam ja da bi mogla biti svjecica, i probam još jednom upalit i upali se, ali skužim da radi malo nemirnije (onaj sindrom kada se cijevo od kompresora rascjepa pa pušta zrak i motor ne dobiva dovoljno zraka na minimumu (komprimiranog u injektor)) dođem doma provjerim crijevo, sve normalno, motor opet ne pali,i buduci da imam onaj watertrap filterza emulziju gore imam manometar i vidim da kad verglam da se kazaljka ne diže...
sve mi sumnjivo i skinem ja to crijevo i stavim prst na izlaz iz kompresora na onaj pipak, probam verglat kad ono ful ful slabo mi nabija pritisak na prst... jeli do kompresora? :((

ivek_sr:
stavi crijevo i probaj punut u komporesor ak možeš puhat u njega onda je vjerojatno karika otišla na njemu

xtr3m3:
budem probao danas da... iako mislim da vjerojatno je

xtr3m3:
ok update, stavio drugi kompresor (prije toga ga čekirao, ko nov...) i motor radi iste probleme, dakle pumpa normalno odradi i onda vergla i nikako da 'uhvati', mislim da bi mogao tako izverglati cijelu bateriju... ugl onda probam ponovo okrenut kljuc, pumpa odvrti, verglam, čuje se onaj zvuk pred paljenje ali ne uhvati i onda opet vergla ko prvi put, probam treći put i isti vrag samo jedva nekako uhvati, pustim gumb od anlasera jedva radi i odjednom se stabilizira i radi normalno, vozi se normalno i sve, ali čim se ugasi i ostavi par minuta ista stvar...

u čemu bi mogao bit problem sad?

2stroke:
dal ti zaljeva svječicu  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju