Tehnički kutak > Tuning skutera

aerox problem brzina

<< < (3/3)

Mikac21:

--- Citat: J.U.R.C.A - 26 Travanj, 2012, 14:35:52 ---Ako naglo gubi okretaje u visokim okretajima odnosno na kjranjem polozaju variomata. onda ti moze biti ili do struje ili do karba... Premala dizna ili limitator okretaja. obzirom da kazes da se zagusi , po meni bi to bio nedostatak goriva;) .provjeri isto tako vakum ventil jer na punom otvoru gasa potrosi gorivo iz casice a ne dodje novo dovoljno brzo ;)...

--- Kraj citata ---
zaguši se,i onda kad dam čok i gas ope vuče ko blesav...šta bi trebo onda mijenjat...znam da lulicu moram skinit sa airboxa,možda je i do nje :dontknow:

J.U.R.C.A:
ocito da imas premalo goriva! premala dizna ili problem sa vakum ventilom!!! probaj prvo sa 5 ,6 brojeva vecom diznom!

Mikac21:

--- Citat: J.U.R.C.A - 27 Travanj, 2012, 00:57:35 ---ocito da imas premalo goriva! premala dizna ili problem sa vakum ventilom!!! probaj prvo sa 5 ,6 brojeva vecom diznom!

--- Kraj citata ---
da ova dizna nije dovoljna ???

siljo5555:
e imam i ja pitanjce, moj runner nece isto preko 90 po satu, stavio sam novi remen malossi special, kolko njemu treba da legne kako treba, karb 19, kit streetrace i yasuni r, trebo bi mozda malo vise?

Mikac21:
da mi nije možda smjesa slaba :dontknow: nisam niš smjesu čačko,nov je karb.za kolko da ju okrenem?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju