Pozdrav svima,
imam runnera 2005. godište, za koji dan bit će 10000 km pređenih. Zanima me kaj bi trebalo promjeniti na tom "velikom" servisu, pošto se baš ne kužim u sve to. Kupljen je od jednog člana foruma pa ak se on tu priključi da znamo već kaj je sve mjenjano i kad, super, al neću ga s tim gnjavit, ima dečko pametnijeg posla
.
Sad bi naveo neke stvari koje ja mislim da bi trebalo promjenit a vi se nadovežite. Znači sigurno ulje u kočnicama, antifriz, ulje za motor, ulje u getribi (neznam koje ide unutra), pakne za kočnice, svjećicu, filter zraka. Sad vi dalje nabrajajte, ja fkt neznam
Drugo pitanje se tiče auspuha,sad je serijski al sutra mi stiže ZX, pa me zanima dali mogu samo njega promjenit i vozit se dalje do servisa normalno (cca tjedan dva max). Jer bi na servisu svakako mjenjo rolice (neznam koju gramažu trebam kupit), remen ako treba, i neznam dali da kupujem centralni feder ili federe kuplunga. Neznam ni koje da kupim kad smo kod toga. I dali trebam diznu veću ili kaj - neznam koja je sad stavljena, a na skuteru je prije bio zx kolko sam skužio. Btw ne kužim kaj je onaj redsponge, jel mi to treba i kaj s tim dobijem.
Sve u svemu nebi htio da mi skuter ništa više troši nego do sad, čak bi volio da troši manje, a da ipak dugo traje i da mogu s njim na neki put otić. I naravno da mrvu bolje ide,al to ću nadam se postić s auspuhom, ne želim puno ulagat ni stavljat kitove i tak. Eto to je to,hvala na pomoći
PS: ako znate dali taj ZX ima neku blokadu u sebi i kako se ona skida,to sam sad na nekoj temi pročito. Isto sam pročito da na fergazeru postoji neki limić kao blokada, pa onda jel da i to skinem, kaj bi dobio s tim (ne veću potrošnju nadam se
)