Tehnički kutak > Tuning skutera
Gianelli vs Leo Vince
baotian500:
a ak je serijski motor,onda imas sto posto 12,sumnjam bas da imas 17,5 ko ovi danasnji novi skuteri
YamahaSpy:
--- Citat: rakitje00 - 08 Svibanj, 2008, 23:46:20 ---ma stavit cu gljivu pa kaj bu bu .jel treba mjenjat diznu i rolice
--- Kraj citata ---
SB ti lijepo kaze fuck gljivu sta ce ti to... Imo sam jednog kod sebe sto je stavio glijivu za 100kn ono smece bio je happy dok je trajala masina, a poslije nije vise od 45km/h mogo navuc na baotianu, kaze na pol gasa..c.c.c mene iskreno ta gljiva ne privlaci uopce airbox mi je lijepsi i barem znam da se nece masina z****..
R@kija:
a kupil sam olini gljivu u giganzu 200kn,frend ima neku gljivu (nije marka neka opce)al mu radi na serijali i veca je od moje,moja je dost mala.
ovo slike:
koja dizna ide na to???
Hrga:
jbt pa koliko vidim ovo je zicana gljiva mogo si uzet e5 za te novce :laughing6: :laughing6:
Crazy Kuree:
koji LOL i opet LOL i LOL 200kn za žičano smeće a imaš istu takvu od rms za 90kn čak je veća od te. a E5 169kn spužvana i 10 puta ljepša uz to što je spužvana filtrira sve i prašinu a ova žičana ne filtrira najbolje prašinu. ako si već mislio uzet gljivu i dat 200kn trebo si se bar raspitat oko nje. teško ćeš na serijali to podesit probaj sa diznom 90 ako ti je 12 karb
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju