Tehnički kutak > Tuning skutera
Gianelli vs Leo Vince
R@kija:
pa je
X-Thug:
ako oces da ti se cuje uvali zvucnike i stavi neki zvuk neke makine na repeat i eto cut ce se i tvoj
zoki_NRG:
--- Citat: X-Thug - 28 Travanj, 2008, 00:19:31 ---ako oces da ti se cuje uvali zvucnike i stavi neki zvuk neke makine na repeat i eto cut ce se i tvoj
--- Kraj citata ---
to cu ja dok ne kupim novi spuh, zato sam i stavio ziku pod sic :-X :-X :-X
Crazy Kuree:
reverse je dobar i kvalitetan samo je pitanje koliko ti želiš izvuć iz gusa i ne treba smanjivat sqish iako ide bolje kad se smanji dovoljno je (na minarelli AC) umjesto brtvi stavit silikone ako se ne želi brusit cilindar a ide i bez ikakvih prerada i sa 17.5 mada je poželjno i ja osobno nebi ispod 19 vozio se...
--- Citat: KillZone_O - 27 Travanj, 2008, 23:35:31 ---Ljudi ja citam vase postove i nevjerujem!!Stavljajte tocke i zareze i ta sranja da se skonta sta govorite jer ovako neznas tocno sta govorite. Napises 301543869532 rijeci u jednoj recenici ,a ko zna mozda sam ja glup pa nemogu povezati! :laughing6: ???
--- Kraj citata ---
:laughing6: :laughing6: :laughing6: Književnost i pravopis mi nije jača strana slobodno mi zaključi 1 :laughing9: :headbang:
ivanm:
na ovoj stranici jedino je igor napisao nešto vezano uz temu a vi ostali spamate, još jedan spam i zakljkučat ću temu..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju