Tehnički kutak > Tuning skutera

Gianelli vs Leo Vince

<< < (7/18) > >>

Crazy Kuree:

--- Citat: baotian500 - 26 Travanj, 2008, 14:57:30 ---gle,ak ti je tolko bitan zvuk,vozi se bez auspuha ;D,a preporuka ti je gianelli shot,iako se zx mrvicu jace cuje

--- Kraj citata ---
hhahahaha ZX se ne čuje pored Shota samo ću to reć... a ako oćeš max izvuć iz kita i smanjit trajnost karikama uzmi Shot s njim ide najbolje gus a o zvuku da ne pričam nardo je 1600kn a shot 1300kn za kvalitet meni bolji shot jer mi nije dosad nikad puko a imo sam 3 frenda kojim nardo puco al to možda do potavljanja il neznam. Yasuni R = gianelli reverse, yasuni je yasuni  hehe  :headbang:

P.A.L.A.C:
ti bi stavio shot na base kit??

ako je tako super, ali to povlaci jos neke modifikacije za sobom tipa veci fergazer neznam ako sad imas 17.5 onda ok, sam da nije PHVA verzija, premda bi ja minimalno 19 stavio iz razloga kad su velike vrucine treba gus ohladit, a dodajmo jos tome da ce se sa shotom vrtit vise nego bi trebo. zatim trebalo bi squish smanjit, i imas tu svakakih sitnica za odradit.

zoki_NRG:
nardo puca svima, imao je frend na F15, i puko je kod prigusivaca, isto tako frendu na beti, i frendu sa kukuljanova, a shot su imala 2 frenda i nikad nis...

R@kija:
znaci gianelli reverse je dobar i kvalitetan jel tak?
kolko dobim s njim na brzini i jel se dobro cuje?
brijem da cu njega uzet!

igor.sb:

--- Citat: rakitje00 - 27 Travanj, 2008, 23:09:47 ---znaci gianelli reverse je dobar i kvalitetan jel tak?
kolko dobim s njim na brzini i jel se dobro cuje?
brijem da cu njega uzet!

--- Kraj citata ---

al bez zajeb...u 2 teme si min 6x pitao koliko ces dobiti s njim na brzini i koliko se glasno cuje

mislim de malo ajd...  ::)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju