Općenito > Trgovine

Moto Charlie - Trst

<< < (4/4)

vine5x:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 05 Studeni, 2008, 20:44:38 ---AVE je na piramidi, Rijeka.

Ma dobri su u motostaru, ja sam od njih dobio mailoim sve šifre i cijene i za jučer su dijelovi bili rezervirani al nisam mogao stić ni danas zbog faxa,a neću ni sutra moć, možda jedino u drugoj smjeni. Samo treba bit dobro premazan svim mastima jer talijani se nedaju zajebat, jedino oni mogu tebe

--- Kraj citata ---

Možeš li to meni prosljediti ili staviti ovdi da svi mogu downloadat, ako ti nije problem

Iwo SR Tuono:

--- Citat: Losinj - 05 Studeni, 2008, 21:16:16 ---
--- Citat: Iwo SR Tuono - 05 Studeni, 2008, 20:44:38 ---AVE je na piramidi, Rijeka.

Ma dobri su u motostaru, ja sam od njih dobio mailoim sve šifre i cijene i za jučer su dijelovi bili rezervirani al nisam mogao stić ni danas zbog faxa,a neću ni sutra moć, možda jedino u drugoj smjeni. Samo treba bit dobro premazan svim mastima jer talijani se nedaju zajebat, jedino oni mogu tebe

--- Kraj citata ---

mozes roknut ovdje broj telefona,koristio bi meni a i drugima vjerujem :)

--- Kraj citata ---

može može;
AVE D.O.O Derbi diler

Strossmayerova 21, 051/377-190

Losinj:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 07 Studeni, 2008, 15:35:40 ---
--- Citat: Losinj - 05 Studeni, 2008, 21:16:16 ---

--- Kraj citata ---

mozes roknut ovdje broj telefona,koristio bi meni a i drugima vjerujem :)

--- Kraj citata ---

može može;
AVE D.O.O Derbi diler

Strossmayerova 21, 051/377-190

--- Kraj citata ---

:icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju