Općenito > Propisi

motor sa B kategorijom

<< < (5/6) > >>

3alfa3:

--- Citat: ivanm - 24 Travanj, 2012, 16:15:26 ---svaki moped sa automatiziranim prijenosom, znači i tomosov automatik (provjereno)

--- Kraj citata ---

Dobro pamtim izraz "variomatski prijenos" iz biltena. automatic ga nema pa ga nebi trebalo kontrolirat.
Al praksa moze bit nesto sasvim drugo iako bi pad na tehnickom zbog toga trebao bit lako osporen jer se mjerenju brzine na automaticu nije ni trebalo pristupit

MALES SR180r:
hmm...
znači ak me klopi organ,pošalje me na teh. i izmjere mi 140  :glasses2: skinut će tablicu i šutnut me nogom u guzinu,ili će ćekat sudski nalog i poslat me u ovlašteni servis čoku da mi raskopa spejs sr-a?  :icon_scratch:

ivanm:
nebudu izmjerili 140 jer valjci idu do 70...
kad vidi da prelazi 55-60 odma gasi i skida tablicu..

MALES SR180r:

--- Citat: ivanm - 24 Travanj, 2012, 16:49:47 ---nebudu izmjerili 140 jer valjci idu do 70...
kad vidi da prelazi 55-60 odma gasi i skida tablicu..

--- Kraj citata ---

ma šalim se ja....bitno da ne skidaju mašku!

sklepat ću neku el blokadu,kaj ću drugo ili navarit pločicu od sr-a 125 kad nam donesu zakon da možemo sa B kategorijom španat 125-tku... :laughing7:

3alfa3:

--- Citat: MALES SR180r - 24 Travanj, 2012, 17:10:29 ---ma šalim se ja....bitno da ne skidaju mašku!

sklepat ću neku el blokadu,kaj ću drugo ili navarit pločicu od sr-a 125 kad nam donesu zakon da možemo sa B kategorijom španat 125-tku... :laughing7:

--- Kraj citata ---

Krivicno djelo

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju