Tehnički kutak > Tuning skutera
oversize disk i multivar
P.A.L.A.C:
mislis da ima nesto u ponudi na SC za novog nrg-a kolko se ja sjecam kad sam gledo, pa si tam malo pogledaj.
a multivar ti je 550kn, + rolice (6.1g) 80kn, nadam se da nisi bacio serijske one bi ti taman pasale.
zoki_NRG:
--- Citat: P.A.L.A.C - 27 Travanj, 2008, 17:37:09 ---mislis da ima nesto u ponudi na SC za novog nrg-a kolko se ja sjecam kad sam gledo, pa si tam malo pogledaj.
a multivar ti je 550kn, + rolice (6.1g) 80kn, nadam se da nisi bacio serijske one bi ti taman pasale.
--- Kraj citata ---
motor je serijala, sa preradenim spuhom, koji sam sad maknuo, al bi trebo do kraja 6 mjeseca kupit multivar i vjerojatno polini ili gianelli, jos cu vidit koliko cu para imat, jer imam sad neke troskove bezvezne
Ceki21:
--- Citat: zoki_NRG - 25 Travanj, 2008, 19:01:19 ---ma lako nac za starog runnera oversize ili nrg, ali za novog, nema bas onih fora velikih...
--- Kraj citata ---
Na novog NRGa ide disk od 290mm, ali ih nema u ponudi jos kolko ja znam, jedino domaci :)
A mozes kupiti 270
zoki_NRG:
--- Citat: Ceki21 - 27 Travanj, 2008, 21:18:46 ---
--- Citat: zoki_NRG - 25 Travanj, 2008, 19:01:19 ---ma lako nac za starog runnera oversize ili nrg, ali za novog, nema bas onih fora velikih...
--- Kraj citata ---
Na novog NRGa ide disk od 290mm, ali ih nema u ponudi jos kolko ja znam, jedino domaci :)
A mozes kupiti 270
--- Kraj citata ---
imas link mozda????, cijena di ima kupiti i ostalo
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju