Tehnički kutak > Tuning skutera
Piaggio Nrg Power tunning
smiljo555:
pozz svima...evo ovako odlučio sam malo slagat svoj skuter i eto...trebam pomoć jel nemam pretjerano vremena i volio bi da me savjetuje netko ko zna i pozna nekog ili osobno ima sličnu situaciju ko i ja....ovako...naručio sam za navedeni piaggio nrg power auspuh zx...(treba doć kroz cca. deset dana)...kupio sam variomat malossi multivar, isto tako kupio sam i filter onaj malossi red sponge....e sad ako netko ima sličnu situaciju da mi kaže kolke rolice da stavljam i koje federe....dali da stavljam ono što dobijem uz auspuh odnosno variomat ili da kupujem dodatno rolice i federčiće ukoliko bi bilo boljeee...i zanima me još koju diznu bacit gore...čuo sam od par ljudi da mi je 64 dovoljno....
ivanm:
diznu stavi 64, da..
federe stavi crvene te koje imaš u paketu sa spuhom a role ćeš morat isprobavat..
probaj prvo stavit serijske koje idu u serijala variomat, dakle ove crne, one su 6.4gr i mogle bi biti ok..
ove koje dobiješ sa zx-om su 4.8gr to zaboravi (to je za serijski variomat)
ako se vrti ispod 9200 okr trebat ćeš lakše..
smiljo555:
znači federi ovi crveni šta dođu uz spuh...valjda će doć hehe...naručio sam tu sa web shopa spuh pa sad neznam oće mi poslat i njih...ali kupit ću ako treba....znači rolice da ostavim serijske...unutra koje su u sadašnjem variomatu ovom serijskom...a ako mi ga vrti na manje od 9200 da kupujem lakše?? kolko lakše koliko grama otprilike??
smiljo555:
btw - dobio sam uz multivar rolice 7,4 g..... šta onda sa njima....i dobio sam onaj bijeli feder uz vario...dal da i njega stavljam??
ivanm:
trebale bi biti 7.2gr u paketu sa multivarom 2000..
feder stavi a role gle probaj te 7.2, nekad zna radit s njima al najčešće treba oko 6-6.4 gr.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju