Tehnički kutak > Tuning skutera

sr150 problem potrosnja - ler/cok?

(1/2) > >>

[SB]Replica 180:
ajmo tjuneri.... nikak pogodit ler kak spada, jedan dan nastelam drugi dan ne valja.... ::) ::)
                 drugi problem potrosnja kontantno iznad 6L.... nekad mi se cini da cok radi konstantno, ali ne troka (pa tesko da je istinita ta tvrdnja)

setup: karb minkuni vn20 , sve serijala, gl. dizna 82.5, red sponge...

igor.sb:
sorry na OT

i ne bila potrosnja oko 6 litara sb-os 100km dva cobana po cca 90 kg i dvije torbetine, full gassss

jadna sr-ka  :toothy10: :toothy10:

loooooool uf kako mi je samo to promaklo, di nam je prjatelj Laki aka d 150 fuser, kojem sr-ka sa 172 trosi cca 12-13 litara na serijskom karbu  :laughing7:

..pa eto da odma i njemu pomognete  :icon_thumright:

Mr J:
sr-ka je ocajna tko se sve vozi na njoj pa se propila!

najbolje stavi neki normalni karb sa manual chokom, tipa tm24 :)  :icon_thumright:

Ler ti dosta ovisi o vremenu i zaprljanosti filtera zraka... ako su temperaturne oscilacije od 20C onda se osjeti... ali ako je automatski chok onda nebi trebalo biti problema... i ako je chok stalno upaljen onda bi ti se skuter trebao sam ugasiti na leru kada je zagrijan! 

replcnt:

--- Citat: igor.sb - 25 Travanj, 2008, 16:38:41 ---sorry na OT

i ne bila potrosnja oko 6 litara sb-os 100km dva cobana po cca 90 kg i dvije torbetine, full gassss

jadna sr-ka  :toothy10: :toothy10:

loooooool uf kako mi je samo to promaklo, di nam je prjatelj Laki aka d 150 fuser, kojem sr-ka sa 172 trosi cca 12-13 litara na serijskom karbu  :laughing7:

..pa eto da odma i njemu pomognete  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

LOOOOOOOOOOOOOOOLLL

a za repliku, mislim da ide od zavrnutog 270 stupnjeva, ili ti 2 kruga odvrneš

Mr J:

--- Citat: replcnt - 25 Travanj, 2008, 16:50:41 ---LOOOOOOOOOOOOOOOLLL

a za repliku, mislim da ide od zavrnutog 270 stupnjeva, ili ti 2 kruga odvrneš

--- Kraj citata ---

2 puna kruga su 720o

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica