Tehnički kutak > Garaža
Aprilia Area 51 prerada na 150ccm - savjet
Veljo:
Hi,
Znači imam Areu doma koju nikako da prodam (potrebno je uložiti malo u nju) pa si razmišljam o "maloj" preradi za sebe.
Pa trebam pomoć za početak.
Jel ima ko kakvo saznanje da li paše neka mašina "na šaraf" ii su potrebne nekakve prerade rame? Možda od SR 150?
Gdje da počnem, kako da krenem?
Molim za savjet što bi sve trebalo zamijeniti... Naravno, mašinu, karb, kočnice moram, vjerojatno i vodenu i možda uljnu pumpu? Ima netko ideju kakvu ili je radio nešto slično.
Ukoliko bi se projekt uspio realizirati do kraja, kaj dalje? Jel treba raditi homologaciju ili samo odem nekako registrirati ili što?
Pozdrav...
aprilia area 51:
Ak ces iskreno nemoj i pocimat jer sam po tvojim pitanjima se vidi da nemas dovoljno iskustva za tako nesto...a pogotvo da stavljas na areu...
Usput de koju sliku da vidimo kako je stanje i koliko trazis za nju
kamikaza:
prevelika kemija zbog nosača i onda je upitno kako bi se skuter ponašao u zavojima radi centralnog amortizera
Veljo:
To je istina da nemam dovoljno iskustva za tako nešto... :binkybaby: zato sam i još u razmišljanjima jel bude uopće kaj od toga.
A evo i linka sa njuškala http://www.njuskalo.hr/skuteri-do-50/aprilia-area-51-49-cm3-oglas-4716122
Pozz
mark055:
koji kit je na njemu ??
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju