Tehnički kutak > Tuning skutera

Matrix Tuning - Pomoć

<< < (19/46) > >>

Hrga:

--- Citat: rakitje00 - 29 Svibanj, 2008, 23:27:16 ---ja svog upalim ujudi malo s gasom jer mi oce krepat i odma u blokadu,cijela garaza mi puna dima sam kaj se ne gusim,i onda gas nis ne trokira ni nis...dosad bu nije nis bilo...al za sve postoji prvi put...

--- Kraj citata ---

fino ti to radis, jedan dan kad dode na forum, jao danas mi nesto puklo... kurbla propada, nece upalit  :dontknow:  :laughing6: :laughing6: :laughing6:

SlowRider:

--- Citat: Hrga - 29 Svibanj, 2008, 23:42:42 ---
--- Citat: rakitje00 - 29 Svibanj, 2008, 23:27:16 ---ja svog upalim ujudi malo s gasom jer mi oce krepat i odma u blokadu,cijela garaza mi puna dima sam kaj se ne gusim,i onda gas nis ne trokira ni nis...dosad bu nije nis bilo...al za sve postoji prvi put...

--- Kraj citata ---

fino ti to radis, jedan dan kad dode na forum, jao danas mi nesto puklo... kurbla propada, nece upalit  :dontknow:  :laughing6: :laughing6: :laughing6:

--- Kraj citata ---

zasto cekati kada mozes odmah u blokadu :laughing7:  :nono:

R@kija:
pa da covjece to ti je tak.ma ti matrixi ti imaju masinu ono kaj moze izdrzat neznam kaj,ma dobar je motor i  nece mu nis bit valjda,sutra hrga stavim sliku stara mi bu dala fotic

Downtown:

--- Citat: rakitje00 - 29 Svibanj, 2008, 23:33:12 ---e downtown daj stavi par slika tvog skutera

--- Kraj citata ---

nisam ga bas slikao, a i nemas sta vidit cista serijala, crni
htio sam uzet zutog ali crni je bio 2007.godiste pa je bio nekih tisucu kuna jeftiniji

moram skinit kofer jer mi se ne svidja, a opet zao mi je jer ima svrhu, pogotovo kad idem na vikendicu

Hrga:
stavi slike

a za ovo grijanje tvoje.. nemam rijeci pa svaki ce otic ako mu to radis, ja svom nebi imo srca to napravit  :)  :laughing6:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju