Tehnički kutak > Tuning skutera
Matrix Tuning - Pomoć
R@kija:
a neam pojma ja ga pod breg kolko ide 65 na 11000 tis i ne pustam nek se razleti ak oce,a u masini mi se otpocetka cuje nekaj,koda se prevrtavaju role il kaj,neznam kaje???
Downtown:
e da zaboravih pitati, je li normalno za on trosi blizu 4L (serijala bez blokada)
evo odmah jos par pitanja, vjerovatno glupih ali nemojte me popljuvati:
- kako ga grijati, na leru ili turirati
- ne znam bas princip rada mjesalice pa me zanima kad kocim motorom jel se on podmazuje jer koliko znam ako ide na mjesavinu ne valja kociti motorom, kako je s mjesalicom
-i jos nesto primjetio sam da mi skut bas ne dimi i ne smrdi (dimi uglavnom kad je hladan), inace kad prode neki cvajo uvijek to osjetim (a i vidim), koristim tts kako je preporuceno
ajd hvala na odgovorima
Downtown:
--- Citat: SlowRider - 29 Svibanj, 2008, 23:13:07 ---Meni je malo sumnjivo da se na toliko okretaja vrti ta masina :icon_scratch: rekao bih da nesto ne stima, prelagane rolice....
--- Kraj citata ---
jesi to mislio na mog (serijalu)
60 km/h je na cca 8300 rpm
R@kija:
taj motor trosi ko lud bar meni( makar se puno vozim - al ne stalno ),ulje tocim svaki dr. mjesec ,ni meni ne dimi sam kad ga jutro upalim
SlowRider:
--- Citat: Downtown - 29 Svibanj, 2008, 23:20:02 ---
--- Citat: SlowRider - 29 Svibanj, 2008, 23:13:07 ---Meni je malo sumnjivo da se na toliko okretaja vrti ta masina :icon_scratch: rekao bih da nesto ne stima, prelagane rolice....
--- Kraj citata ---
jesi to mislio na mog (serijalu)
60 km/h je na cca 8300 rpm
--- Kraj citata ---
Ne sorry, ovaj drugi matrix od "rakitje00"
A tebi, ostavis ga neka odradi minutu i malo lakse cca 1 km i onda gas. Normalno je da samo dimi dok je hladan, ne bi smio dimiti kroz voznju.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju