Tehnički kutak > Tuning skutera
Matrix Tuning - Pomoć
Crazy Kuree:
--- Citat: ivanm - 26 Travanj, 2008, 23:03:46 ---pitanje je kakva je to radilica na skuteru, vjerojatno kineska..
da nebi sve dijelove samljelo u kašu..
--- Kraj citata ---
potpis za ovo ne vrijedi na keweyu shot na seriskoj radilici a imo sam ja na gusu AC i mhr replicu i shot,ZX,RR i daleko najbolje ide sa shotom al tjera baš obrtaje i izdržo je 8000km i osjetio sam da oslabio i trokiro a nisam htio mjenjat karike i pukne karika, sa MHR replicom ide dosta dobro radi na puno manje obrtaja a ima finu krajnju taj auspuh je 1600kn a isti je čak je možda i jači reverse koji je 1250kn a gianelli je dobre kvalitete
cvele60:
--- Citat: rakitje00 - 27 Travanj, 2008, 13:33:53 ---jel se isplati te djelove narucit iz slovenije gledal sam na netu na str cilindri.si brijem da je tak kaj mislite jel jeftinije u sloveniji... evo cijene:
kit:malossi sport 70 =100e
auspuh:gianelli reverse=140e
remen:malossi x kevlar belt=32e
variomat:malossi multivar=64e
gljiva:malossi e14=32e
fergazer:dell orto phbg 19mm=80e
kaj velite jel isto ko i tu ?????
--- Kraj citata ---
Sve je to ok samo pazi na kataloske brojeve[idi na malossi sajt pa zapisi ]i zaboravio si opruge kvacila :icon_scratch:
e uzmi, shot je prejak spuh za malossi gus AC kit.. samo će ga prevrtavati..
a i pitanje je kakva je to radilica na skuteru, vjerojatno kineska..
da nebi sve dijelove samljelo u kašu..
[/quote]
I ovo je tacno -keewaj radilica dobro podnosi base kit -ali pitanje je dal moze da podnese shot- :icon_scratch:
igor.sb:
nema smisla da narucujes iz slovenije kad kod nas mozes sve kupiti, izaslo bi te isto, ili cak jeftinije..porez, postarina bla bla
imas sve kodove u onim linkovima, odi u trgovinu, daj kodove i reci ocu to i to :icon_thumright:
R@kija:
sad je ziher,uzimam kit malossi sport 70,auspuh gianelli reverse,fergazer dell orto phbg 19mm,gljivu malossi e14,malossi multivar,malossi x kevlar belt,---- koje bi rolice trebo uzet 4.5 g tak nekaj bi s njima dobil na ubrzanju , koju diznu??
kolko bi motor iso s tim stvarima i jel bi dobil kaj na ubrzanju ?
stark1:
pa motor bi ti jednostavno letio.ak se sve dobro postela
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju