Tehnički kutak > Tuning skutera
Ugradnja c-mod alarma
robert:
--- Citat: zoki_NRG - 29 Travanj, 2008, 21:10:40 ---
--- Citat: replcnt - 25 Travanj, 2008, 20:15:42 ---
--- Citat: zoki_NRG - 25 Travanj, 2008, 19:24:33 ---ima li ko da je radio paljenje scoota na daljinski i alarm...i kolika je cijena....
--- Kraj citata ---
pa to je to očem pričamo, 400kn c-mod alarm
--- Kraj citata ---
ima ko kakav link i potvrdu da ce mi radit na 50 ccm, i daljinsko paljenje, ima u rijeci ovaj sta ce napravit spojit, treba kupit samo
--- Kraj citata ---
ja nemam taj c-mod ali u biti isti sistem i radi na mojoj luni bez problema!
SlowRider:
Ali u VXR-a se mora rijesiti pitanje oko kod kljuca. Sad je pitanje, da li imati kod kljuc ili daljinsko paljenje.
Tomma:
ajmo ko je u zabregu i to zna sloziti,aj da se dogovorimo i sredimo to....platim naravno...
Jandro:
--- Citat: SlowRider - 29 Travanj, 2008, 21:30:36 ---Ali u VXR-a se mora rijesiti pitanje oko kod kljuca. Sad je pitanje, da li imati kod kljuc ili daljinsko paljenje.
--- Kraj citata ---
kod iz ključa van i s njim na bravicu i dat napravit obični ključ s kojim se onda bude mogao i paliti i sve
nema veze šta je kod na bravici u vezi sigurnosti kad onda kad se alarm ugradi ima blokadu paljenja tak da netreba strahovat zbog tog ključa
Benjamin:
Po meni je to glupo rijesenje...motor je puno siguriji s tvornickim kod kljucem nego s tim kineskim alarmom...ko hoce maznut ce ovak ionak ali je lakse alarm taj sjebati nego kod kljuca...ja bi rade ostaivo kod kljuca...na daljenski ga mos paliti onda kad ti je kljuc u bravi a dok nema kljuca ce samo verglati....
imao sma taj slucaj vec smo radili na vxru...tak da je to najbolja solucija....onda imas i alar i kod kljuca...i to je dosta sigurno...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju