Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

SP 180 tuning in process

<< < (2/8) > >>

..::IVKULJA::..:
evo konacno stavljen filter stage6 double layer....bilo je potrebno izrezati kadu,iduci tjedan ce rupa bit skrpana poliesterom,tako da mogu unutra stavit dokumente i ponesto od alata

zoki_NRG:
dobar runner, zanimljivo mi izgleda od nrg-a maska volana

P.A.L.A.C:
prijatelju gljiva je zn aci sijela ko budali samar. yep, bilo mi je lijepo poslovat s tobom.  :headbang: :headbang:

Gerbi:
Onakav zeleni gore mi je prejeben...pohvale  ;D :hello:

..::IVKULJA::..:

--- Citat: P.A.L.A.C - 25 Travanj, 2008, 20:40:37 ---prijatelju gljiva je zn aci sijela ko budali samar. yep, bilo mi je lijepo poslovat s tobom.  :headbang: :headbang:

--- Kraj citata ---

hehe,ma moro sam kadu izrezat,bilo mi je mrsko skidat opet sve maske al jbg,uzeo fleksu i isjeko je...iduci tjedan cu to zatvorit poliesterom...ugl motor sad tise radi na manjim okretajima al se bolesno cuje na full gasu...ma de ova gljiva mi je bila san!!!!
a tebe vidit u tvom gradu su vece sanse da cu doc do G. Busha nego do tebe...e a stari ti je kralj...kaze decki samo polako,ovaj moj polako dolazi pameti al opet oce gsxr blabla,i kao nemojte brzo...ma reko nema frke pun gas prva druga treca....
a ti da si prijatelj reko bi sestri da mi donese gljivu,mozda bi ti dao i vise para za nju :toothy10:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju