Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
SP 180 tuning in process
3alfa3:
--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 12 Svibanj, 2008, 18:20:08 ---neznam dal roost radi za big bore spuhove?
--- Kraj citata ---
Mislim da ne.
Ali najbolje da ga nazoves i pitas.
http://www.roost.si/exhaust/
hac:
koliko ja znam ne radi za 180 spuhove roost
BlitzMan:
ja cu ti sad nesto rec al nemoj se razocarat
Stage 6 ljiva ta velka je takvo smeće da to nije za smislit......ja sam ju imao i prije neg je bilo sranje sam probao i sa malossi i mogu rec da se osjetio jos bolji odziv na gas i nekak imam osjecaj da lakse dise.......
ta gljiva nije za nista......ima par gljiva za koje mogu i sam rec da su ok al strani prozzvodjaci......
tipa polini ona duguljasta je jedna od najnaj gljiva ;) ........malossi e5 otvorena......TwinAir......
..::IVKULJA::..:
imam ja i e5 kod kuce,nisam jos s njom probao...uostalom na ovu diznu probam stavit e5 i vidim koja bolje dise:D ova je gljiva dobra jer kroz nju nemoze prasina proci zbog 2 sloja spuzve
BlitzMan:
--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 12 Svibanj, 2008, 21:57:13 ---imam ja i e5 kod kuce,nisam jos s njom probao...uostalom na ovu diznu probam stavit e5 i vidim koja bolje dise:D ova je gljiva dobra jer kroz nju nemoze prasina proci zbog 2 sloja spuzve
--- Kraj citata ---
e to i nevalja......zrak ostane unutra neki sugav i pocne zaljevat kad se duze vozis i dajes mu full gas
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju