Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Runner 180
karlo-sp:
--- Citat: EdoSP - 26 Siječanj, 2013, 23:03:14 ---
--- Citat: walkay - 26 Siječanj, 2013, 23:00:05 ---Ja cu imati slican setup na Skipperu, razlika je samo u cilindru, moj je malo preraden i necu imati Dell 25-icu. Ja sam mislio Malossi zelene federe staviti na kvacilo, serijski centralni, serijski remen, oko 13 gr rolice... vidjet cu. Sretno sa projektom! :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
da ti ne bude mozda prekratka getriba ?
--- Kraj citata ---
nece mu bit prekratka , moj sa getribom od skippera ima 13 g rolice , to je pun pogodak :)
walkay:
To je cilj, ali vidjet cemo kako ce se ponasati, na trci mi netreba da ide preko 110 kmh! Ne znam, ako i 150 LC ima istu getribu kao 150 AC, onda probaj sebi nabaviti getribu od 180-ke.
EdoSP:
onda bih ja trebao sigurno 11,5 gr staviti na svoj ? ;D a koliko znam od svih BB masina,hexagon 150 ima najduzu getribu,pa jbt,ta getriba je na mustangu 8)
karlo-sp:
--- Citat: EdoSP - 26 Siječanj, 2013, 23:11:12 ---onda bih ja trebao sigurno 11,5 gr staviti na svoj ? ;D a koliko znam od svih BB masina,hexagon 150 ima najduzu getribu,pa jbt,ta getriba je na mustangu 8)
--- Kraj citata ---
pa ne bas 11,5 , al probaj sa 12 ili12,5 , imas isti setup ko ja , al razlicite getribe , meni ce sad sjest bgm glava i keihin 28 , pa opet igranje sa prijenosom :(
EdoSP:
i ja mislim 12 da bi bilo pun pogodak,ali nema te tezine da se uzme malossi :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju