Tehnički kutak > Tuning skutera

Piaggio NRG Tuning(nabava djelova)

<< < (3/10) > >>

Josip:

--- Citat: Miki-speedy - 22 Travanj, 2012, 03:21:40 ---Ako ides na city 16 onda moras malo vise ulozit,jer se vrti oko 13k tako da tu replika otpada onda bi onaj s6 kit pasao,motoforce usis(nece ni  itd.pa valjda smo tu da mu kazemo da ce popisat pare u vjetar  :dontknow:

--- Kraj citata ---

tako sam i ja mislio, ali nije tako
city 16 je izmedu yasuni r i c16, a powerband mu je od 10,5t rpm do 12t rpm, i ima snage iz niskih okretaja
tako da je city 16 (uz polini for race koji je preskup, i stage6 pro koji ima jako uzak powerband) najbolji izbor, a i kvalitetan

znam zato sta sam preko tjedan dana trazio po netu i po stranim forumima naletio na informacije, gdje ga momci masovno voze na base kitevima sa 17,5mm carbom (iako bi ja osobno stavio 19)
i u ovoj soluciji mu igra i usis  :icon_thumright: :icon_tongue:

ivan1994:
Lako za pare, skupit ce se....sta nebi mogo uzet replicu i dic malo ispuh, tamo pise da na 8.8t ima max snagu znaci trebo bi dic ispuh za 1-2mm??Kit sa jednom karikom ne dolazi u obzir, zelim da dura barem 10t km, sad imam 13.4t i vec lagano gubi okretaje, karike se cuju, a mislim da su i lageri radilice lufta dobili, ali i dalje ljepo ide......

Josip:

--- Citat: ivan1994 - 22 Travanj, 2012, 15:28:03 ---Lako za pare, skupit ce se....sta nebi mogo uzet replicu i dic malo ispuh, tamo pise da na 8.8t ima max snagu znaci trebo bi dic ispuh za 1-2mm??Kit sa jednom karikom ne dolazi u obzir, zelim da dura barem 10t km, sad imam 13.4t i vec lagano gubi okretaje, karike se cuju, a mislim da su i lageri radilice lufta dobili, ali i dalje ljepo ide......

--- Kraj citata ---

nije ti taj podatak tocan, decki su pisali da je peak power na oko 11t rpm, a i ima dosta momenta iz niskih okretaja

IvanRox:

--- Citat: Miki-speedy - 21 Travanj, 2012, 21:44:41 ---LoooL josipe,sta treba dat 60e za fakin usis,tj razliku u odzivu gasa koju nece ni osjetit? to tebi odlicno?
Dalje,ima dosta jeftinijih kiteva koji ne odudaraju toliko kvalitetom od mhr replice
Bgm pro kvacilo,hell yeah..necu ni komentarisat
 ::)
Sastavljeno je ko da je neko uletio u prodavnicu i nabacao u korpu sve to,nista ni s cim..
Ako ce ic setup do 10-10,5k ni ne treba ti kvacilo,usis,zvono itd.

--- Kraj citata ---
a sta fali kvacilu molim te ?

ivan1994:
Onda cu uzet za pocetak ovako: MHR replicu, Yasuni Carrera City 16, i BGM pro radilicu i mozda delorta 19....a poslije cu onda jos uzet neko kvacilo najvjervatnije ovo od BGM-a i polini super high speed vario.....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju