Tehnički kutak > Garaža
SR_125 srka
intoxic:
--- Citat: n0n4m3 - 20 Travanj, 2012, 02:51:09 ---dobar dobar , di ga nađe samo :P sigurno u nekog bez volje za sastavljanjem :toothy11:
samo to malo poredi i bit ce odlican :headbang:
--- Kraj citata ---
hahah i ja se pitam :P
nisi ima volje za radit a ni prostora :dontknow:
--- Citat: Peksy - 20 Travanj, 2012, 07:55:56 ---Sve se moze kad se oce :P sta se tice sr-a sr-a je vrh i ja san mu malo pomoga da ga kupit tj nagovorija san ga :P :P
--- Kraj citata ---
Pomogla mi je masina od vxr-a da ga kupim ;D
--- Citat: [SB]Replica 180 - 20 Travanj, 2012, 08:42:54 ---puno mislis, a nisi djelove imao ::) nista u getribi ti ne moze dati kao torq :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ma prvo da plastike sredim i regam ga..onda mogu pocet izdvajat novac za sporske djelove :dontknow: :tard:
Josip:
--- Citat: [SB]Replica 180 - 20 Travanj, 2012, 08:42:54 ---puno mislis, a nisi djelove imao ::) nista u getribi ti ne moze dati kao torq :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
zato ga ti i prodajes? :toothy12: :toothy12: :toothy12:
:-*
[SB]Replica 180:
--- Citat: Josip - 21 Travanj, 2012, 11:33:48 ---zato ga ti i prodajes? :toothy12: :toothy12: :toothy12:
:-*
--- Kraj citata ---
Postao mi 150 prijenos prekratak, da sam bar ranije probao torq neke djelove ne bi ni trpao gore!
Ali bar se ti Josipe mozes sloziti s tim da je torq jebena stvarcica :)
dino895:
Ajmo ajmo...sretno...pratim projekt :icon_thumright:
Josip:
--- Citat: [SB]Replica 180 - 21 Travanj, 2012, 12:09:49 ---Postao mi 150 prijenos prekratak, da sam bar ranije probao torq neke djelove ne bi ni trpao gore!
Ali bar se ti Josipe mozes sloziti s tim da je torq jebena stvarcica :)
--- Kraj citata ---
neznam konkretno, ja sam ima problem polini kugle u multivaru, i pokupovao sam puno toga dok nisam skuzija sta me zeza
sad je gore trenutno torq sa speed control-om+polini kevlar (a steef je rekao da je speed control raden za stock polutku)
imam i multivar na polici i trebalo bi probat sparit sa torq-om i malossi kevlarom i probat u toj kombinaciji
ali sada skuter ide znacajno bolje, i dosta je zivcaniji sa puno vise momenta :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju