Tehnički kutak > Injection
Aprilia sr50 ditech
Aprilia maniac:
pogledaj ono crijevo sto spaja kompresor i injector... imam bas neki osjecaj da je ono samo malo napuklo negdje ili se odvojilo na krajevima,ne mnogo ali dovoljno da ti pravi probleme...
Kralj1337:
odvezao sam motor kod majstora , prvo je mislio da je klip i maloprije mi je javio da je rastavio motor da je klip cilindar i ostalo u redu , misli da je otisla pumpa ili elektronika al problem je sto on nema tih djelova ... ne isplati mi se uzimati pumpa pa na kraju ono nije... :/ rekao je da ako ima neko od mojih drugova apriliju da dovezem pa da stavi njegovu pumpu i elektroniku da vidi dal je to :/
amirdjonlic:
--- Citat: Kralj1337 - 11 Svibanj, 2012, 16:17:33 ---odvezao sam motor kod majstora , prvo je mislio da je klip i maloprije mi je javio da je rastavio motor da je klip cilindar i ostalo u redu , misli da je otisla pumpa ili elektronika al problem je sto on nema tih djelova ... ne isplati mi se uzimati pumpa pa na kraju ono nije... :/ rekao je da ako ima neko od mojih drugova apriliju da dovezem pa da stavi njegovu pumpu i elektroniku da vidi dal je to :/
--- Kraj citata ---
nije to nikakav majstor neka stavi manometar na pumpu i izmjeri pritisak,kakvu elektroniku ti spominjes mora on znat nazive sve :dontknow:
ivan49x:
prijatelj mi ima aprilliu sr sport pro ditekt i vi sto imate aprilije znate kako filter izgleda on ga je otvorio na dva-tri zadnja sarafa i stavio nekakav karton da mu bude otvoren i tako se vozi vec oko 2 mijeseca ja ga bezuspijesno uvjeravam da to nije dobro motor ima jaci zvuk i zato je on to i napravio a sad jos razmislja i da bi mu gljivu stavio. molim vas za vasa misljenja
btw. sory ako je :sign018:
Grale:
pa nek stavi gljivu pa nek vidi kak je...nisam baš upoznat s gljivom na injectinu,ali sumanjm baš da će dobro radit...nek stavi običan filter unutra najbolje ili malossi red sponge
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju